Antena Meniu Search
x

Foto UEFA Conference League: Silkeborg - FCSB 5-0. Roș-albaștrii, dominați complet de danezi

UEFA Conference League: Silkeborg - FCSB 5-0. Echipa lui Nicolae Dică a fost umilită de formația daneză în etapa a 3-a din grupele Conference League. Cu multe rezerve în primul "11", roș-albaștrii au încasat gol după gol și au suferit una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria clubului bucureștean.

de Redactia Observator

la 06.10.2022, 21:45

antrenorul FCSB Nicolae Dică
UEFA Conference League: Silkeborg - FCSB 5-0. Roș-albaștrii, dominați complet de danezi - HEPTA (arhivă)

FCSB a prezentat o echipă cu multe rezerve, iar danezii s-au impus controlând meciul de la un cap la altul. Klynge a deschis scorul în minutul 3, apoi Kusk a înscris pentru 2-0 în minutul 8. În minutul 24 lui Klynge i s-a anulat un gol pe motiv de ofsaid, dar în minutul 35 Silkeborg a primit un penalti, pentru joc periculos al lui Miculescu, şi Helenius a transformat lovitura de pedeapsă.

Thordarson a majorat diferenţa la 4-0 în minutul 58, pentru ca Adamsen să închidă tabela în minutul 71, transmite news.ro.

Conference League: După trei etape din grupa B, FCSB se află pe ultimul loc, cu 1 punct

SILKEBORG: Larsen – Sonne (Oestrom 67), Salquist, Felix, Engel – Thordarson (Gojani 76), Brink, Klynge – Jorgensen (Dahl 82), Helenius (Adamsen 67), Kusk (Tengstedt 67). ANTRENOR: Kent Nielsen

FCSB: Târnovanu - Boboc, Haruţ, Dawa, Pantea – Dulca (Radaslavescu 46), Oaidă (Bouhenna 87) - Miculescu, Dumiter (Musi 46), Oct. Popescu – B. Rusu (I. Stoica 46). ANTRENOR: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: / Dulca 15, Miculescu 35, Octavian Popescu 64

Arbitri: Mikola Balakin – Viktor Nizhnik, Oleksandr Korniko – Iaroslav Kozik (Ucraina).

Nicolae Dică avea așteptări mari de la meciul cu Silkeborg

"Ne aşteaptă o partidă foarte grea, pentru că i-am analizat foarte bine pe cei de la Silkeborg, o echipă care practică un fotbal ofensiv, căreia îi place să aibă posesia mingii, care verticalizează, care joacă bine şi pe contraatac, o echipă cu talie, defensiv este organizată foarte bine. Ne aşteaptă un adversar foarte greu. Dar trebuie să fim pregătiţi pentru acest joc. Sper ca noi să fim echipa mai bună şi să reuşim să scoatem un rezultat pozitiv. Oricine intră pe teren trebuie să dea totul pentru un rezultat pozitiv. La ce ghinioane am avut noi se pot întâmpla accidentări şi pe iarbă şi pe sintetic. Sperăm ca mâine seară toţi jucătorii să termine ok. Am aşteptări mari de la toată echipa", a spus Dică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » UEFA Conference League: Silkeborg - FCSB 5-0. Roș-albaștrii, dominați complet de danezi