Antena Meniu Search
x

UEFA vine cu explicaţii pentru întârzierea startului Ligii Campionilor. Liverpool cere o anchetă

UEFA a explicat, într-un comunicat, că mii de suporteri ai echipei Liverpool au blocat turnicheţii cu bilete false la intrarea pe Stade de France, ceea ce a dus la amânarea startului finalei Ligii Campionilor. În acelaşi timp, conducerea clubului Liverpool a dat publicităţii un comunicat, în care se declară "extrem de dezamăgită" de incidentele care au avut loc înaintea finalei Ligii Campionilor de la Paris şi cere o anchetă oficială, scrie news.ro.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 29.05.2022, 08:45

Finala Champions League 2022
Finala Champions League 2022 - Profimedia

UEFA a explicat, într-un comunicat, că mii de suporteri au echipei Liverpool au blocat turnicheţii cu bilete false la intrarea pe Stade de France, ceea ce a dus la amânarea startului finalei Ligii Campionilor.

"În perioada premergătoare meciului, turnicheţii din zona de acces a fanilor echipei Liverpool au fost blocaţi de mii de suporteri care cumpăraseră bilete false. Acest lucru a creat o aglomeraţie de persoane care încercau să intre. Ca urmare, startul meciului a fost amânat cu 35 de minute pentru a permite accesul cât mai multor fani cu bilete autentice. Pe măsură ce numărul de spectatori din afara stadionului a continuat să crească după începerea meciului, poliţia i-a dispersat cu gaze lacrimogene şi i-a forţat să se îndepărteze de stadion. UEFA este solidară cu cei afectaţi de evenimente şi va continua să analizeze urgent aceste aspecte împreună cu poliţia şi cu autorităţile franceze, precum şi cu Federaţia Franceză de Fotbal", a precizat UEFA.

Potrivit AFP, fanii au încercat să forţeze un prim filtru instalat în jurul stadionului. Pe imagini prezentate pe reţelele de socializare se poate vedea cum unii suporteri au sărit gardul stadionului şi au intrat în arenă.

Liverpool se declară dezamăgită şi cere o anchetă

Pe acelaşi subiect

Conducerea clubului Liverpool a dat publicităţii un comunicat, în care se declară "extrem de dezamăgită" de incidentele care au avut loc înaintea finalei Ligii Campionilor de la Paris şi cere o anchetă oficială, informează mirror.co.uk.

"Suntem extrem de dezamăgiţi de problemele de la intrarea pe stadion, cu care s-au confruntat fanii lui Liverpool, în această seară, pe Stade de France şi de ruperea perimetrului de securitate. Acesta este cel mai important meci din fotbalul european, iar suporterii nu ar trebui să fie nevoiţi să trăiască scenele la care am asistat în această seară. Am solicitat o anchetă oficială privind cauzele acestor probleme inacceptabile", se arată în comunicat.

Real Madrid a câştigat pentru a 14-a oară Liga Campionilor

Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0).

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59. În minutul 21, Liverpool a avut o bară la un şut al lui Mane de la marginea careului. Un gol al lui Benzema (Real Madrid) din minutul 43 a fost anulat pentru ofsaid, după verificarea VAR. Partida a început cu peste 35 de minute întârziere, din cauza problemelor legate de accesul cu întârziere al suporterilor în stadion. Mai mulţi fani chiar au încercat să forţeze accesul în arenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Sport » UEFA vine cu explicaţii pentru întârzierea startului Ligii Campionilor. Liverpool cere o anchetă