Antena Meniu Search
x

Video Un cunoscut fotbalist brazilian a devenit bucătar în România. Cine este femeia care l-a cucerit

Marcus Diniz, un cunoscut fotbalist brazilian, trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu o româncă. Şi cum se spune că dragostea trece prin stomac, cei doi au pus de câţiva ani bazele primului fast-food brazilian din țara noastră, la Buzău, oraşul natal al soţiei.

de Redactia Observator

la 15.04.2022, 14:29

Vezi și

Fostul jucător de la AC Milan evoluează acum în prima ligă din Israel şi, mai nou, şi în bucătarie, în România. 

Marcus Diniz, fotbalist: Noi gătim aici ceea ce în Brazilia numim churrasco. Preparăm sandvișurile cu această carne, făcută în stil brazilian de către bucătarii mei, tot brazilieni.

Paolo, bucătar: Este șuncă cu pui, cârnați de porc și aripi de pui, cu oregano.

Până să ajungă aici, a străbătut cale lungă. Şi în experienţe şi în kilometri. Marcus s-a născut în Brazilia. De acolo, a ajuns pe stadioanele din toată lumea. În Peninsulă, şi-a întâlnit şi cel mai de preţ coechipier, pe soţia lui, Loredana.

Loredana Diniz, soţia fotbalistului: Ne-am cunoscut în Italia acum 13 ani aproape. (...) A venit la mine la job, unde lucram ca vânzătoare de autoturisme, și ne-am cunoscut.

Reporter: L-ai învățat limba română?

Loredana Diniz:  Am încercat de multe ori. Ce se intamplă e ca pleacă si noi doi vorbim în italiană, în portugheză. (...) Eu cred că atunci când o să termine cu cariera o să învețe cu siguranță. Ce faci, bună dimineața, poftă bună. (...) Sarmale, mici.

Marcus şi Loredana au deschis în România primul fast-food brazilian

Se spune că dragostea trece prin stomac. Cu sau fără legătură cu asta, cei doi au deschis primul fast-food cu specific brazilian din România, chiar în Buzău, acolo unde vor, de altfel, să se retragă, după ce Marcus nu va mai juca fotbal.

Loredana Diniz, soţia fotbalistului: Aici avem logo-tipul nostru, care în portugheză se cheamă cochinhia care este nuggets-ul nostru de pui. Ne-am gândit la ea care face cu ochiul. Aici sunt pâinicile cu tapioca, fără gluten.

Marcus Diniz, fotbalist: În acest moment, eu aș fi vrut foarte mult să vin să joc aici, acasă, dar e greu pentru că sunt cetățean extracomunitar.

Fotbalistul brazilian şi frumoasa româncă au împreună un copil 

De 11 ani, familia s-a mărit cu un viitor fotbalist, momentan - manechin. Cât timp tati este plecat la meciuri, Matheus, băieţelul lor, este principalul ajutor în bucătărie, mai ales la degustat.

Matheus, fiul lui Marcus: E un box cu aripioare si cu cartofi si salata. Si imi place cel mai mult din restaurant.

Reporter: Te lauzi cu ele la colegi?

Matheus: Nu-mi place să mă laud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Un cunoscut fotbalist brazilian a devenit bucătar în România. Cine este femeia care l-a cucerit