Meniu
Search
x

Video Momentul în care un hocheist rus în vârstă de 19 ani a fost ucis de puc, în timpul unui meci

Accident cumplit în timpul unui meci de hochei din liga a doua rusă. Jucătorul Timur Faizutdinov a murit, după ce a fost lovit de puc.

De Larisa Andreescu la 16.03.2021, 17:52
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Hocheistul Timur Faizutdinov, în vârstă de 19 ani, a decedat după ce a fost lovit de un puc, la cap, într-un meci din liga a doua rusă.

Hocheistul a fost lovit într-o zonă neprotejată de cască

Căpitanul echipei de juniori MHK Dinamo Sankt Petersburg, Timur Faizutdinov, a murit, marţi, după ce sâmbătă a fost lovit la cap de un puc, în timpul unui meci de playoff din liga a doua, împotriva lui Loko Yaroslavl, potrivit sportsnet.ca.

Jucătorul rus a fost lovit lângă ureche, într-o zonă neprotejată de cască;  s-a prăbușit și a fost tratat la faţa locului de medicul echipei și de paramedici, înainte de a fi dus la un spital din orașul Yaroslavl şi plasat la terapie intensivă. Liga juniorilor de hochei a declarat că sportivul a murit marți după ce „medicii au luptat pentru viața lui Timur în decursul a trei zile”.

"Timur Faizutdinov a fost rănit la 12 martie, la Iaroslavl, în timpul unui meci împotriva echipei Lokomotiv. Pucul a lovit zona capului şi jucătorul a fost internat în stare gravă. Doctorii s-au luptat pentru viaţa sa timp de trei zile", a anunţat clubul jucătorului, potrivit news.ro.

Dynamo a declarat că jocurile viitoare din competiții, inclusiv Liga Kontinental de hochei, vor începe cu un minut de reculegere pentru Faizutdinov.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Momentul în care un hocheist rus în vârstă de 19 ani a fost ucis de puc, în timpul unui meci