Antena Meniu Search
x

Veste bună! Simona Halep revine pe locul 2 în clasamentul WTA

Jucătoarea română de tenis Simona Halep va reveni luni pe locul al doilea în clasamentul WTA, după ce rusoaica Maria Șarapova a fost învinsă în optimile turneului de la Stuttgart și va pierde această poziție

Jucătoarea română de tenis Simona Halep va reveni luni pe locul al doilea în clasamentul WTA, după ce rusoaica Maria Șarapova a fost învinsă în optimile turneului de la Stuttgart și va pierde această poziție

"Nu simt nicio presiune. Sunt mândră să aud acest lucru", a comentat Halep la aflarea veștii.

"Cum am mai spus, fiecare jucător de top evoluează foarte bine. Vreau doar să fiu concentrată la fiecare meci și să încerc să merg cât mai departe la fiecare turneu. Acesta este cel mai important lucru în mintea mea în acest moment", a mai spus românca de 23 de ani.

Halep, principalul cap de serie rămas în cursă la Stuttgart, după eliminarea rusoaicei, va juca, vineri (15,00, ora României), cu italianca Sara Errani, pentru un loc în semifinale.

"În acest sezon de zgură vreau să fac ceva mare la Roland Garros", a dezvăluit Halep în legătură cu obiectivele sale din acest an. "Dar în primul rând vreau să joc tenis de calitate la Stuttgart, pentru că fiecare turneu este important pentru mine. De asemenea, mi-ar plăcea să joc din nou finala la Madrid'', a mai spus românca.

"Nu depinde sută la sută de mine — depinde de tragerea la sorți, de ziua pe care o prind, pentru că totul e deschis și toată lumea joacă bine în aceste zile. Deci trebuie să fiu pregătită să fac o treabă bună", a conchis Simona Halep.

Șarapova, principala favorită și câștigătoarea ultimelor trei ediții la Stuttgart, avea nevoie să ajungă în semifinale anul acesta pentru a rămâne pe locul al doilea în ierarhia mondială. Șarapova a fost învinsă cu 2-6, 7-5, 6-1 de germanca Angelique Keber, joi seara, în optimile de finală.

Halep a mai fost opt săptămâni pe locul al doilea în clasamentul WTA, între 11 august și 5 octombrie 2014.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Veste bună! Simona Halep revine pe locul 2 în clasamentul WTA