Antena Meniu Search
x

Cercetătorii au dezvoltat o pastilă-minune care va ajuta oamenii să trăiască până la 150 de ani

O echipă de cercetători a dezvoltat o pastilă-minune care va ajuta oamenii să trăiască până la 150 de ani şi va ajuta regenerarea organelor.

O echipă de cercetători a dezvoltat o pastilă-minune care va ajuta oamenii să trăiască până la 150 de ani şi va ajuta regenerarea organelor.

Pastila-minune va fi disponibilă începând cu anul 2020 şi 'nu va costa mai mult decât o cafea'.

Profesorul David Sinclair de la Harvard, împreună cu cercetătorii de la Universitatea New South Wales, a dezvoltat tehnica miraculoasă care implică reprogramarea celulelor.

Dr. Sinclair a declarat, în cadrul unei conferinţe, că noua tehnică va permite oamenilor să îşi regenereze organele şi chiar va oferi o şansă celor care suferă de paralizie să meargă din nou.

Pe acelaşi subiect

Testele pe oameni vor începe în aproximativ doi ani, după ce testele de laborator (pe şoareci) au arătat că rozătoarele au trăit cu 10% mai mult decât în mod normal.

Cercetatorii au dezvoltat pastila minune cu efect anti-imbatranire

O viaţă mai lungă la preţul unei cafele pe zi

Profesorul SInclair a precizat că speră ca pastila-minune să fie valabilă pentru public în aproximativ cinci ani şi va costa exact cât o cafea pe zi, potrivit Daily Mail.

Procesul ştiinţific din spatele acestei tehnici miraculoase implică modificarea moleculei Nicotinamida Adenin Dinucleotidă (NAD), moleculă care joacă un rol foarte important în generarea energiei în corpul uman.

Molecula este deja folosită ca supliment pentru a tratat boala Parkinson.

Profesorul Sinclair, care a făcut anumite experimente folosind chiar propriul ADN pentru a reduce procesul de îmbătrânire, a precizat că vârsta sa biologică a scăzut cu aproximativ 24 de ani după ce a luat pastila-minune.

De asemenea, profesorul a povestit cum tatăl său, în vârstă de 79 de ani, a început să ia pastila în urmă cu un an şi jumătate, iar de atunci practică mai multe activităţi solicitante în aer liber, precum rafting-ul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiinta » Cercetătorii au dezvoltat o pastilă-minune care va ajuta oamenii să trăiască până la 150 de ani