Antena Meniu Search
x

A picat Facebook. Nici Instagram sau Facebook Messenger nu funcţionează marţi după-amiază

A picat Facebook! Mai mult, nici aplicaţia Facebook Messenger nu mai funcţionează marţi, 5 martie 2024. Iar Instagram are, la rândul său, probleme. Parola pentru Facebook este pur şi simplu respinsă, deşi e introdusă corect. UPDATE: În jurul orei 18:30, problema a început să se rezolve parţial pentru utilizatorii Facebook. Pe Instagram problemele încă persistă.

de Redactia Observator

la 05.03.2024, 19:48

Vezi și

Marţi, 5 martie 2024, a venit cu probleme pentru aplicaţia Facebook şi pentru milioanele de utilizatori ai platformei de social media deţinute de Meta. Atât Facebook, cât şi aplicaţia de mesagerie Facebook Messenger i-au "scos" pe utilizatori din conturi şi, cel puţin pentru scurt timp, nu permit conectarea la loc a acestora. Românii nu se mai pot conecta azi nici pe Instagram.

Au fost raportate peste 300.000 de întreruperi de către utilizatorii Facebook şi peste 47.000 de cei ai Instagram, potrivit Downdetector.

De ce nu merg Facebook şi Instagram. Şi aplicaţia Facebook Messenger a picat

Cu imaginea de mai sus s-au trezit marţi după-amiază în faţa ochilor utilizatorii platformei de social media deţinută de compania Meta. Şi indiferent dacă oamenii îşi ştiau sau nu parola, nu se puteau conecta la loc pe Facebook. 

Se pare că nu este o problemă locală, ci una la nivel internaţional. Facebook şi Instagram au picat şi în străinătate, fiind raportate probleme inclusiv în SUA. 

Până acum, nu au fost oferite explicaţii cu privire la cauza erorii de funcţionare a Facebook şi Instagram. Oamenii s-au mutat între timp pe alte reţele de socializare, precum X (fostul Twitter), pentru a se plânge de inconvenienţele create.

UPDATE: Serviciile Facebook, Messenger, Instagram şi Thread au început să funcţioneze marţi seară, după ce au fost afectate mai bine de o oră şi jumătate de o pană aparent globală, raportată de sute de mii de utilizatori, potrivit site-ului de urmărire a întreruperilor Downdetector.com.

Ultima defecțiune majoră a serviciilor asociate cu Facebook datează din mai 2023 și a vizat Messenger, care a fost indisponibil mai mult de o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 26 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Tehnologie » A picat Facebook. Nici Instagram sau Facebook Messenger nu funcţionează marţi după-amiază