Antena Meniu Search
x

BETRA: Noua criptomonedă românească cu portofel digital și plăți instante prin QR Code

BETRA Coin, prima criptomonedă românească privată, va fi lansată pe platformele de Exchange de Ziua Națională a României în Dubai, de către compania Be Trader Academy din Pipera.

de Redactia Observator

la 01.11.2019, 12:58

BETRA Coin, prima criptomonedă românească privată, va fi lansată pe platformele de Exchange de Ziua Națională a României în Dubai, de către compania Be Trader Academy din Pipera.

Utilizatorii vor putea, începând din luna Aprilie a următorului an, să efectueze tranzacții folosind portofelul Betra Pay, scanând codurile QR ale oricărui comerciant care acceptă Bitcoin, Ethereum sau orice monedă de tip ERC20.

1. BETrader Academy din Pipera

Ciprian Ciceu, poreclit Lupul din Pipera, este fondatorul și proprietarul BETRA & BeTrade Academy România. Omul de afaceri are peste 20 de ani experiență în management, antreprenoriat, analiză financiară, planificare în afaceri, gestionarea riscurilor, inginerie software, analiza deciziilor, tranzacții la bursă. A creat două companii de internet la Bruxelles. A avut funcții de management în Belgia la BeTrader Academy, iar în prezent este vicepreședinte la Academia BeTrader din România.

Prin cursurile de tranzacționare ale Academiei Be Trader, oamenii de afaceri și comercianții de succes pot obține venituri mult mai mari din tranzacționare. Aceste cursuri profesionale, complete, includ strategii de trading eficiente și metode de tranzacționate noi, OPTIONS și FUTURE.

Cu ajutorul metodelor inovative de realizare a tranzacțiilor la Bursă, se învață toate secretele pieței bursei, se dobândesc abilități excelente de tranzacționare, se află informații utile, despre cum se pot evita riscurile de a pierde banii și capcanele în care pot fi prinși traderii.

2. Lansarea criptomonedei BETRA

Din luna noiembrie 2019, Be Trader Academy va lansa prima cryptomonedă privată românească. Criptomoneda BETRA COIN va fi lansată pe o platformă de exchange, chiar de Ziua Națională a României, în Dubai.

BETRA COIN va fi un criptocurrency care folosește tehnologia Blockchain descentralizat, care oferă anonimat utilizatorilor și tranzacțiilor acestora. Moneda va fi de tip ERC20, bazată pe Ethereum.

3. Viitorul criptomonedelelor

Conform analiștilor economici, în prezent Bitcoin este cea mai dezvoltată monedă digitală, este utilizată în peste 100.000 de organizații. Este o monedă descentralizată, ce are la bază tehnologia peer-to-peer. Blockchain a dovedit o mare eficiență în ceea ce privește eliminarea riscurilor și realizarea de tranzacții sigure. Oferă avantajul anonimatului, folosește metode de criptare sigure, nu necesită folosirea de intermediari. Specialiștii sunt de părere că, în următorii cinci ani, capitalizarea totală a criptocurrențelor va crește mult.

4. Wallet pentru BETRA

BETRA Coin lansează propriul Wallet. Acest “portofel“ va stoca monedele în siguranță și va servi ca metodă de plată. Prin intermediul Betra Pay se vor putea efectua tranzacții oriunde în lume.

Cu “portofelul“ BETRA Pay, banii tăi vor fi în siguranță!

În prezent, criptomonedele BETRA pot fi stocate pe CoinBase. În viitorul apropia, BETRA Pay va oferi posibilitate de stocare a în jur de 200 de criptomonede diferite, printre care și BETRA COIN. Sistemul de criptare și protejare va fi asigurat de către liderul idustriei de profil din China: Shanghai Blockshine.

Cu ajutorul BETRA Pay toate activele digitale vor fi în siguranță, pe un singur dispozitiv, vei avea control asupra critomonedelor, jetoanelor, vei putea stoca și criptomenede BTC, ETC, ETH, BCH, LTC și jetoane ERC20.

Se vor utiliza aplicații descentralizate, se oferă acces la principalele schimburi descentralizate. Codurile sunt protejate cu Secure Enclave și prin tehnologia de autentificare biometrică, astfel toate criptomonedele stocate vor fi în siguranță.

5. Plăți prin QR Code cu BETRA Pay

BETRA Coin lansează sistem de plată prin QR Code: BETRA PAY. Acesta va fi inclus în wallet – o aplicație sigură care va fi folosită pe viitor de comercianții care acceptă plata prin criptomonede.

BETRA COIN este o monedă ERC20, bazată pe BlockChain-ul ETHereum. Criptomoneda BETRA va putea fi automat schimbată de către softul de plată integrat în wallet. În acest fel se va plăti direct în criptomoneda acceptată de comerciant (ex. Bitcoin, Ethereum, Litecoin).

Sistemul de plată prin QR CODE este foarte mult utilizat în China, iar aplicația WEChat (WhatsApp-ul chinezesc) are propriul sistem de plată, transfer de criptomonede și valută clasică: dolari, euro, lire, etc.

Cu aparatul de vending BastionPay se pot face cumpărături rapid folosind criptomonede. Avantaje:

  • Aparatul acceptă plăți prin cryptocurrency

  • Sunt acceptate mai mult de trei sute de cryptocurrency

  • Este alimentat de platforma Bastion

  • Sistemul este foarte bine securizat

  • Aproximativ 80% din activele digitale sunt stocate offline, sunt ferite de hackerii online

  • Are interfața simplificată

  • Plățile sunt efectuate prin scanarea codurilor QR CODE

  • Aceste coduri QR sunt solicitate automat

  • Clienții pot plăti rapid, în doar câteva secunde.

Procedura este foarte simplă, dar înainte de toate trebuie urmați 3 pași:

Pasul 1 - clientul trebuie să solicite serviciile, să completeze un formular de contact cu date generale (e-mail, compania, care sunt serviciile dorite)

Pasul 2 – clientul trebuie să semneze un contract pentru servicii

Pasul 3 – clientul are acces la API.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Tehnologie » BETRA: Noua criptomonedă românească cu portofel digital și plăți instante prin QR Code