Meniu
Search
x

Cum intri în Facebook Dating, opțiunea care te ajută să-ți găsești jumătatea

Facebook Dating, opțiunea care ajută utilizatorii să-și găsească jumătatea pe baza caracteristicilor comune, a fost lansată și în România. Plănuită inițial pentru Valentine's Day, Facebook Dating folosește fotografii și informații de pe profilul personal pentru a recomanda persoane considerate de algoritmul Facebook drept posibile compatibilități. Totul, într-un mod discret și fără a interveni în feed-ul de Facebook.

De Daniel Murărescu la 25.10.2020, 22:47
  • Opțiunea Facebook Dating poate fi accesată doar de pe telefon, nu și PC sau laptop
  • Despre cum intri în Facebook Dating și cum funcționează, în continuare

Practic, Facebook Dating este un profil separat de cel normal, accesibil doar acelor persoane care au la rândul lor opțiunea activată. Nimic nu intră în pagina personală de Facebook și nu se distribuie către prieteni, totul fiind "ascuns" în meniul de setări.

După completarea unor informații de ordin personal, care includ detalii despre serviciu, studii, starea civilă și vârstă, precum și aspecte ce țin de orientarea sexuală, copii, înălțime, fumat, consumul de alcool sau hobby-uri, Facebook construiește o identitate care va fi folosită în căutarea unor persoane asemănătoare.

Spre deosebire de alți competitori, Facebook Dating are o bază uriașă din care poate selecta compatibilitățile, dar fiind că, în acest moment, în România există peste 9.8 milioane de conturi.

Cum intri în Facebook Dating în România

Facebook Dating se accesează din meniul de setări, doar pe telefon. După completarea informațiilor și a preferințelor - platforma cere un minim punct de interes, precum prietenie, discuții, relații ocazionale, relație pe termen lung - utilizatorii vor primi profiluri recomandate sau chiar vor putea alege o listă de nouă persoane de care sunt interesate - lista "Secret Crush". Iar dacă acele persoane selectează la rândul lor în listă profilul utilizatorului interesat, Facebook Dating va crea automat o compatibilitate, iar de aici și până la un schimb de mesaje mai este doar un pas, de data aceasta de ordin personal.

Această facilitate "Secret Crush" este practic o listă privată în care pot fi adăugate până la nouă profiluri / persoane de care utilizatorul este interesat. Persoanele respective nu vor primi notificări până în momentul în care vor selecta, la rândul lor, profilul în "Secret Crush".

Lansată ca o alternativă pentru Tinder, cea mai folosită aplicație de dating din România, Facebook Dating este disponibilă din 21 octombrie în 32 de țări europene, printre care Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Croația, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Letonia, Malta, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Suedia, Slovenia, Slovacia, Islanda, Linchestein, Norvegia, Spania, Elveția și Marea Britanie.

Facebook susține că, până în acest moment, în cele 20 de ţări în care era disponibilă opțiunea Facebook Dating, a creat peste 1.5 miliarde de conexiuni. Câte s-au transformat în relații cu adevărat rămâne însă o necunoscută.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Tehnologie » Cum intri în Facebook Dating, opțiunea care te ajută să-ți găsești jumătatea