Antena Meniu Search
x

Facebook a căzut. Probleme la logare în România și în toată lumea

Facebook a căzut în toată lumea, inclusiv în România. Sunt probleme inclusiv la logare, anunță specialiștii rețelei de socializare. Aplicațiile afectate sunt Facebook, Messenger și Instagram.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 28.11.2019, 18:33

Facebook a căzut în toată lumea, inclusiv în România. Sunt probleme la logare, anunță specialiștii rețelei de socializare. Aplicațiile afectate sunt Facebook, Messenger și Instagram.

Mii de utilizatori de Facebook au reclamat, joi, 28 noiembrie, faptul că nu se pot loga pe platformă. Totodată, nici aplicația Messenger nu funcționează în parametri normali, iar probleme au fost raportate și pe Instagram.

"Întâmpinăm în aceste momente rate mari de erori la logare. Echipa noastră este la curent cu problema și lucrează la o soluție", a anunțat Marissa Hoek, din echipa Facebook.

Facebook a căzut

"Facebook este indisponibil din motive de mentenanță în acest moment, dar ar trebui să revină în câteva minute", este mesajul care apare în aplicație, pentru utilizatorii care au probleme.

"Suntem conștienți că oamenii au probleme în a accesa familia de aplicații Facebook, inclusiv Instagram. Lucrăm pentru a readuce lucrurile la normal cat de rapid posibil", se arată într-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter al aplicației Instagram.

We’re aware that some people are currently having trouble accessing Facebook’s family of apps, including Instagram. We’re working to get things back to normal as quickly as possible. #InstagramDown

În România, Facebook a căzut începând cu ora 15:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Tehnologie » Facebook a căzut. Probleme la logare în România și în toată lumea