Antena Meniu Search
x

(P) Care sunt cele mai bune laptopuri de pe piață? MacBook Pro, primul în clasament

În fiecare săptămână, Organizația Consumatorilor și Utilizatorilor (OCU) din Spania analizează diferite produse pe baza calității și prețului acestora, analizând și evaluările clienților. Acum, cu ocazia reînceperii școlii, OCU a analizat un element esențial în aceste luni, laptopul. Mai ales că cei mai mulți dintre noi avem nevoie de un PC portabil, atât pentru școală, cât și pentru munca de birou sau cea de acasă. 

de Redactia Observator

la 06.09.2021, 17:09

Care sunt cele mai bune laptopuri de pe piață? MacBook Pro, primul în clasament
Care sunt cele mai bune laptopuri de pe piață? MacBook Pro, primul în clasament

Ultimul său studiu s-a bazat pe un total de 86 de tipuri de laptopuri. OCU își dorește ca, dacă trebuie să cumperi un computer pentru școală sau birou, să îl alegi pe cel mai bun, în cunoștință de cauză.

Există multe mărci, dimensiuni, caracteristici și prețuri din care să alegi când vine vorba de laptopuri. Nu este ușor să optezi pentru o variantă sau alta, deși cu toții avem, întotdeauna, preferințele noastre. Alegerea unui computer sau altul va depinde foarte mult de felul în care îl vom utiliza. Un computer nu este același pentru o persoană care lucrează cu el zilnic sau folosește programe de editare și proiectare, ca un altul care dorește doar să se „plimbe” pe internet.

Pentru această analiză, OCU a luat în considerare mai multe criterii, printre care se remarcă calitatea ecranului, testele de performanță, ușurința utilizării, bateria sau fiabilitatea mărcii.

În studiu, OCU prezintă cele mai bune douăsprezece laptopuri ale momentului și, cum nu se putea altfel, Apple ia din nou partea leului.

Laptopurile Apple, cele mai bune

În această analiză, două dintre laptopurile Apple sunt cel mai bine cotate. Primul este Apple MacBook Pro de 13 inci, pe care OCU îl notează cu un rating de 84 din 100.

Este un produs de foarte bună calitate. Primește cinci stele (din cinci) în testele de performanță, ecranul, bateria și fiabilitatea mărcii. 

Un alt succes, pe poziția a doua, este MacBook Air. Acesta are o evaluare de 81 din 100. Are o evaluare de cinci stele, subliniind calitatea sa.

Acestea sunt urmate de:

3. Lenovo Yoga

4. Microsoft Surface

5. LG Gram

6. HP Spectre

7. Huawei MateBook

8. Dell inspiron

9. Asus Zenbook

10. Acer rapid

11. HP Envy

12. Honor Magicbook

Macbook Pro, performanțe excelente

Noul Macbook Pro, laptopul câștigător, are un ecran Retina de 13,3 inci, care oferă o luminozitate de 500 de niți, cu care este posibil să vă bucurați de culori foarte realiste și un nivel de detaliu excelent. În interior, este echipat cu procesorul M1 proiectat de Apple, un procesor capabil să ofere o performanță foarte ridicată și un GPU care este însoțit de 8 GB RAM. Un procesor cu opt nuclee cu Neural Engine. În plus, SSD-ul său de 256 GB oferă viteze mari de citire și scriere, astfel încât accesul la fișierele noastre să fie cât mai rapid și confortabil posibil.

MacBook Pro - oferte

MacBook Pro de 13 inci a fost actualizat în mai 2020 cu noi procesoare Intel și tastatură Magic și apoi a trecut și la procesoare Apple M1 în noiembrie 2020, deși versiunea Intel este încă disponibilă. De asemenea, are și Touch Bar. Macbook Pro de 16 inci este vârful de gamă, având cea mai mare putere și opțiuni mai mari pentru memoria internă, cel mai mare ecran și funcțiile Touch Bar și Touch ID. 

Apple MacBook Pro suportă P3 Colour Space de pe ecran, se mândrește cu procesoare quad-core Intel Core i5, standard pe întreaga gamă. Acestea au, în mod normal, 1.4 sau respectiv 2.0 Ghz. Chipurile folosite sunt de generația a 8-a pe cele două modele inferioare și de generația a 10-a pe cele două versiuni de top, existând acum patru versiuni standard ale lui MacBook Pro 13. De asemenea, poate fi configurat până la a 10-a generație Intel Core i7, cu 2.3 GHz și viteză Turbo Boost de 4.1 Ghz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Tehnologie » (P) Care sunt cele mai bune laptopuri de pe piață? MacBook Pro, primul în clasament