Antena Meniu Search
x

(P) PS Plus noiembrie 2021: jocurile gratuite pentru PS4 și PS5 urmează a fi anunțate la sfârșitul lunii

Încă o lună PlayStation își menține oferta obișnuită și oferă abonaților PS Plus jocuri video pe care le pot descărca și juca gratuit în luna octombrie. După Overcooked, Hitman 2 și Predator: Hunting Grounds care au fost jocurile video ce au intrat în ofertă în septembrie, în octombrie avem deja parte de nume importante.

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 16:12

(P) PS Plus noiembrie 2021: jocurile gratuite pentru PS4 și PS5 urmează a fi anunțate la sfârșitul lunii
- Emag

Jocurile video care au ajuns luna aceasta pe serviciul PS Plus au fost Hell Let Loose pentru PlayStation 5 și Mortal Kombat X și PGA Tour 2K21 pentru PlayStation 4. Acestea au fost disponibile începând cu data de 5 octombrie.

Hell let loose

Fără îndoială, este jocul pe care merită să-l încerci. Majoritatea jocurile despre cel de-al Doilea Război Mondial, cu împușcături, deja par monotone, dar în acesta se vede ceva special și, de asemenea, dacă se lansează pe PlayStation 5, este, fără îndoială, foarte puternic vizual. Și, de asemenea, pare distractiv și captivant. Hell Let Loose are 9 hărți diferite și 14 roluri diferite, fără să menționăm și diferitele vehicule.

Mortal Kombat X

Deși mulți sunt surprinși că adaugă acest joc în serviciul Sony și nu Mortal Kombat 11, este recomandat totuși să îl încerci. Este unul dintre cele mai bune jocuri de luptă din generația trecută, un adevărat spectacol grafic, iar dacă te consideri un maestru în acest gen de jocuri, te vei distra fără îndoială jucând acest joc cu prietenii tăi. Are review-uri excelente pentru prezentarea cinematică .

PGA Tour 2k21 pentru PlayStation 4

Cei care sunt pasionați de golf, cu siguranță se vor bucura jucând cel mai important joc video al acestui sport și este disponibil cu PS Plus începând de luna aceasta. Nu este neapărat un joc pentru toată lumea, dar fanii golfului se vor bucura cu siguranță de el.

În 2021, cei care sunt abonați la PS Plus au fost tratați cu o mulțime de titluri de jocuri video pentru PlayStation 5 și PlayStation 4 în 2021. Jocurile video de pe PlayStation Plus au inclus titluri precum Final Fantasy 7 Remake, Control Ultimate Edition, Days Gone, Hitman 2 și Destruction All Stars.

Cum standardele sunt deja înalte având în vedere titulrile oferite deja, abonații se așteaptă la jocuri foarte bune pentru luna noiembrie a acestui an. Din păcate, abonații PS Plus trebuie să mai aștepte până când jocurile vor fi anunțate. Bazat pe orarul clasic de anunțare, jocurile gratuite pentru PS Plus vor fi anunțate pe 27 octombrie. Acest lucru înseamnă că ele vor putea fi descărcate începând cu 2 noiembrie. Deși nu toți sunt încântați de cât trebuie să aștepte pentru a descoperi ce jocuri vor fi disponibile în noiembrie pentru PlayStation 4 și PlayStation 5, reprezintă totuși un avantaj pentru că oferă fanilor timp să descarce și să joace jocurile din luna octombrie.

Nu există încă zvonuri în ceea ce privește titlurile care ar putea fi lansate, dar Sony a confirmat faptul că vor fi 3 extra jocuri PlayStation VR incluse. Acest lucru face parte din aniversarea de 5 ani a headset-ului de la Sony. Blogul lor spune că sunt peste 500 de jocuri cu realitate virtuală, deci este curios să vedem ce vor oferi gratuit în această lună. Majoritatea fanilor speră la Rec Room, PSVR Worlds, Skyrim, Beat Saber, Resident Evil 7.

Dacă nu ai un headset VR, nu trebuie să îți faci griji, întrucât vor mai fi încă alte 3 jocuri gratuite. Mulți fani speră la Metro Exodus pentru PlayStation 5, Gran Turismo Sport pentru PlayStation 4 Alien Isolation. După cum am spus, încă nu există zvonuri sau confirmări, iar cel mai sigur lucru este să așteptăm confirmarea din partea Sony.

Puteți să vă bucurați de Game Pass de la Xbox pe smartphone, utilizând o consolă de la PlayStation 4 și PlayStation 5

Dacă sunteți un fan al consolelor de joc, fie PlayStation 4 sau 5, cu siguranță v-ați dorit să încercați și Game Pass de la Xbox. Puteți accesa Game Pass și de pe un computer, dar și de pe telefonul mobil. În timp ce mai multe jocuri din catalog au comenzi tactile (Streets of Rage 4, XXX), cea mai bună alternativă este să conectezi un controller prin Bluetooth. Dacă nu ai un Xbox, deoarece controllerele de la PlayStation 4 și PlayStation 5 vor funcționa perfect. Trebuie doar să conectați consola prin Bluetooth la smartphone așa cum ați face în mod normal. Deși controller-ul de la PlayStation 4 și cel al lui Xbox Series X/S sau Xbox One au butoane diferite, distribuția lor este practic aceeași. Cu siguranță te vei acomoda rapid. Este o modalitate simplă și practică de a te bucura și de alte jocuri decât cele oferite de PlayStation 4 sau PlayStation 5, chair dacă catalogul oferit de Sony este printre cele mai bogate și diverse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Tehnologie » (P) PS Plus noiembrie 2021: jocurile gratuite pentru PS4 și PS5 urmează a fi anunțate la sfârșitul lunii