Antena Meniu Search
x

(P) Sfaturi despre optimizarea SEO pe care orice antreprenor la început de drum ar trebui să le știe!

În ultimii ani, majoritatea afacerilor s-au dezvoltat și în mediul virtual. Procesul de migrare către online a fost accelerat de pandemia de COVID-19, însă acest trend a reușit să se mențină în rândul consumatorilor și pare să devină viitorul comerțului. Aceasta este o metodă ușoară de a achiziționa lucrurile dorite și de a le primi chiar la domiciliu.

de Redactia Observator

la 16.06.2022, 12:50

În cazul în care deții un business la început de drum, trebuie să știi că este foarte important să acorzi atenție canalelor de marketing online. În prezent, oamenii folosesc Google pentru a căuta produsele de care au nevoie, dar și pentru a beneficia de oferte speciale, pe care nu le-ar găsi în magazinele fizice. De aceea, este vital să ții cont de acest motor de căutare. Dacă vei avea poziții de top în paginile cu rezultate ale căutarilor efectuate în Google, utilizatorii te vor putea identifica ușor, iar dacă vor găsi produsele pe care le caută, vor plasa comenzi, care ție îți vor aduce venituri.

Orice business, chiar dacă este la început de drum, poate ajunge pe prima pagină din Google, dar pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să beneficieze de optimizare SEO. Aceasta poate fi realizată de către specialiștii unei agenții profesioniste și poate avea rezultate impresionante. Vizibilitatea site-ului tău se va îmbunătăți, iar odată cu ea va crește și traficul, fapt care îți va aduce treptat veniturile pe care ți le dorești.

Recomandările specialiștilor în optimizare SEO

Descoperă în rândurile următoare câteva informații pe care orice antreprenor la început de drum ar trebui să le știe:

1. Acordă importanța cuvenită factorilor de user-experience

Chiar dacă un site are un design modern și inovativ, acest lucru nu înseamnă că este și ușor de navigat. Site-ul tău trebuie să fie user-friendly, adică să se încarce rapid, să fie bine structurat și să îi atragă pe utilizatori prin imaginile și grafica folosită.

Cu siguranță și tu ai abandonat anumite site-uri atunci când ai văzut că se încarcă prea greu, erau pline de spam-uri și pop-up-uri sau că nu erau bine organizate categoriile de produse. Același lucru îl vor face și utilizatorii care îți accesează site-ul, dacă acesta nu va fi bine pus la punct.

Ei bine, în cazul în care vei beneficia de optimizarea SEO efectuată de către o agenție cu experiență, vei avea siguranța că site-ul tău va fi user-friendly. Specialiștii vor îmbunătăți arhitectura site-ului, vor identifica erorile de pe site și se vor asigura că site-ul tău este pe placul utilizatorilor.

2. Monitorizează indicatorii de performanță și traficul

Acestea sunt două aspecte pe care trebuie să le ai mereu în vedere. Doar așa poți vedea dacă strategia de optimizare SEO pe care ai ales-o funcționează cu adevărat sau dacă ar trebui să faci anumite modificări. Printre cei mai importanți indicatori de performanță se numără pozițiile pe care le ocupă site-ul tău pe anumite cuvinte cheie, procentul utilizatorilor care revin pe site și numărul de tranzacții realizate.

3. Concentrează-ți atenția și asupra comunicării off-page

Dacă îți dorești să ocupi un loc de top în Google, este necesar să beneficiezi și de optimizare SEO off-page. Specialiștii unei agenții cu renume nu vor neglija acest aspect și vor construi link-uri externe pe alte site-uri cu autoritate ridicată. Link-urile externe, numite și backlink-uri, te vor ajuta să dobândești o poziție din ce în ce mai bună în Google.

Îți dorești să afli mai multe despre importanța optimizării SEO? Apelează la iAgency și specialiștii te vor ajuta să obții rezultate remarcabile!

Sfaturi despre optimizarea SEO pe care orice antreprenor la început de drum ar trebui să le știe

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Tehnologie » (P) Sfaturi despre optimizarea SEO pe care orice antreprenor la început de drum ar trebui să le știe!