Antena Meniu Search
x

TikTok are un program nou, care răsplătește creatorii de conținut. Ce condiții trebuie să îndeplinească utilizatorii pentru a primi bani pe ceea ce postează

TikTok a creat un nou program prin care să să atragă şi să motiveze creatorii de conţinut. Programul urmează să fie implementat cât de curând de TikTok, însă, acesta vine cu condiţii mai stricte, potrivit News.ro.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 21.02.2023, 09:09

Ce condiții trebuie să îndeplinească utilizatorii pentru a primi bani pe ceea ce postează
TikTok are un program nou, care răsplătește creatorii de conținut - Shutterstock

The Creativity Program, cum se numeşte noul program de recompensare a creatorilor de conţinut pus la punct de TikTok, este deja al doilea astfel de program implementat de companie, după destul de criticatul Creator Fund.

Deşi nu există deocamdată foarte multe informaţii despre noul program, se ştie că, pentru a fi eligibili, utilizatorii trebuie să aibă peste 18 ani, să respecte regulile platformei şi să aibă peste un anumit număr de urmăritori şi de afişări.

Ce condiții trebuie să îndeplinească utilizatorii TikTok

Compania nu a oferit detalii privind numărul minim de urmăritori, însă, pe surse se vorbeşte de 100.000, ceea este o creştere importată faţă de programul anterior, unde pragul era stabilit 10.000.

Pe acelaşi subiect

Mai există o condiţie importantă pentru participarea la noul program - creatorii trebuie să posteze conţinut mai lung de un minut. Asta arată că platforma chineză este dispusă să se depărteze de originile de reţea pentru short-form video şi să migreze spre conţinut mai lung, care include mai multă reclamă.

The Creativity Program este, deocamdată, disponibil doar în Statele Unite şi doar pe bază de invitaţie, în cărţi fiind o extindere în lunile următoare.

Precedentul program pentru creatorii de conţinut derulat de TikTok, lansat în 2020, a fost criticat de mulţi participanţi, care s-au plâns că au primit doar câţiva dolari pentru clipuri cu milioane de afişări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cine e responsabil în cazul elevului violat de 2 ori la şcoală?

Observator » Tehnologie » TikTok are un program nou, care răsplătește creatorii de conținut. Ce condiții trebuie să îndeplinească utilizatorii pentru a primi bani pe ceea ce postează