Antena Meniu Search
x
LIVE

Twitter amână introducerea taxei de 8 dolari pe lună pentru verificarea conturilor până după alegerile din SUA - New York Times

Twitter amână lansarea noului serviciu de verificare a conturilor de 8 dolari pe lună până după alegerile intermediare care vor avea loc marţi în SUA, a informat duminică New York Times, citat de news.ro. Modificările aduse procesului de verificare al Twitter au venit la o săptămână după ce Elon Musk a preluat compania de social media, printr-un acord de 44 de miliarde de dolari 

De Redactia Observator la 07.11.2022, 08:38
Twitter amână introducerea taxei de 8 dolari pe lună pentru verificarea conturilor până după alegerile din SUA
Twitter amână introducerea taxei de 8 dolari pe lună pentru verificarea conturilor până după alegerile din SUA - Profimedia Images

Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Alegerile de la jumătatea mandatului din Statele Unite vor decide dacă republicanii sau democraţii preşedintelui Joe Biden vor controla Congresul.

Modificările aduse procesului de verificare al Twitter au venit la o săptămână după ce Elon Musk a preluat compania de social media, printr-un acord de 44 de miliarde de dolari.

Twitter şi-a actualizat aplicaţia în App Store

Pe acelaşi subiect

Sâmbătă, Twitter şi-a actualizat aplicaţia în App Store Apple, pentru a începe să taxeze 8 dolari pentru semnele de verificare albastre.

Twitter a concediat săptămâna trecută 50% dintre angajaţii săi, inclusiv angajaţii din echipa de încredere şi siguranţă, a declarat Yoel Roth, directorul pentru siguranţă şi integritate al companiei, într-un tweet, la începutul acestei săptămâni.

Totuşi, la doar câteva zile după concedierile în masă, Elon Musk îi roagă pe unii dintre ei să revină la Twitter. În unele cazuri, Musk şi-a dat seama că experienţa unor angajaţi era necesară abia după ce i-a trecut pe lista concedierilor. Iar alţii au fost daţi afară pur şi simplu din greşeală. 

Reuters a relatat joi că Musk a ordonat echipelor Twitter să găsească până la 1 miliard de dolari în economii anuale de costuri de infrastructură.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Tehnologie » Twitter amână introducerea taxei de 8 dolari pe lună pentru verificarea conturilor până după alegerile din SUA - New York Times