Antena Meniu Search
x

Windows 11 - a fost anunţată data lansării. Ce noutăţi aduce sistemul de operare

Microsoft a anunţat data lansării pentru noul sistem de operare Windows 11, însă aceasta nu reprezintă şi momentul în care utilizatorii vor putea instala sistemul de operare.

de Redactia Observator

la 31.08.2021, 19:33

Primele imagini cu noul Windows au fost publicate pe siteul chinez Baidu
Primele imagini cu noul Windows au fost publicate pe siteul chinez Baidu - sdra_owen/Baidu

Microsoft a ales 5 octombrie ca dată oficială pentru lansarea Windows 11. Data oficială de lansare nu este însă sinonimă cu data la care sistemul de operare va putea fi instalat de utilizatori. Lansarea va fi una graduală, utilizatorii şi companiile trebuind să aştepte pentru actualizarea sistemului.

Microsoft spune că se aşteaptă ca tuturor dispozitivelor compatibile să li se ofere posibilitatea trecerii la Windows 11 până la jumătatea anului viitor. 

În cazul dispozitivelor cu Windows 10, firmele şi utilizatorii finali vor fi înştiinţaţi când noul sistem de operare va putea fi instalat de funcţia de actualizare automată.

Ce schimbări aduce Windows 11

Pe acelaşi subiect

Tot de la 5 octombrie vor începe să intre pe piaţă PC-urile cu noua versiune de Windows.

Una dintre facilităţile care au ţinut capul de afiş în momentul prezentării Windows 11, posibilitatea folosirii aplicaţiilor de Android, nu fi disponibilă din prima zi pe piaţă a noului sistem de operare. Aceasta nu este gata şi va fi lansată cândva în 2022.

Windows 11, care vine cu o interfaţă nouă, un magazin de conţinut îmbunătăţit şi mai multe schimbări punctuale, inclusiv integrarea Microsoft Teams în sistemul de operare, va putea fi instalat gratuit de cei care deţin Windows 10.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Tehnologie » Windows 11 - a fost anunţată data lansării. Ce noutăţi aduce sistemul de operare