Antena Meniu Search
x

Video Noul logo al staţiunii Mamaia. A fost creat de un designer din Târgu Mureş care va primi 26.000 de lei

Mamaia are un logo nou, după două încercări ratate şi un lung şir de scandaluri. Numele staţiunii este format din litere colorate şi un semn de exclamare şi vrea să transmită ideea de vacanţe fresh şi o explozie de distracţie.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 11.04.2024, 20:16

Vezi și

Câştigătorul este un designer grafician din Târgu Mureş care are o experienţă de 20 de ani în domeniu. Şapte culori, îndrăzneţe şi vii, silabe aşezate unele peste celelalte şi litera "I" transformată în semnul exclamării sunt ideile artistului de 49 de ani. Artistul din Târgu Mureş a câştigat o dată cu acest concurs şi premiul cel mare de 26.000 de lei.

Scandaluri pentru alegerea unui logo

A fost un concurs cu foarte multe tensiuni şi presiuni. În luna februarie, votul publicului pentru cele 11 semifinaliste a fost anulat şi asta pentru că organizatorii au ajuns la concluzia că logo-urile sunt slabe şi ar trebui mai multă creativitate.

În vara anului trecut logo-ul staţiunii Mamaia a fost complet retras şi asta pentru că, deşi oficial costa 16.000 de euro, s-a demonstrat faptul că această siglă putea fi descărcată de pe site-urile de specialitate cu mai puţin de 20 de euro. Mai mult, semâna izbitor de mult cu sigla şi logo-ul unei alte staţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Noul logo al staţiunii Mamaia. A fost creat de un designer din Târgu Mureş care va primi 26.000 de lei