Antena Meniu Search
x

Video Fântânile din Piaţa Unirii, redeschise publicului, după ce au fost reabilitate. Ce modificări au fost făcute

Fântânile din Piaţa Unirii s-au redeschis sâmbătă seară cu un spectacol multimedia impresionant. După doi ani în care nu au fost folosite, acestea au fost reabilitate şi dotate cu echipamente moderne. Fântânile au tematici variate, iar melodiile selectate completează jocul de apă şi lumini. 

de Redactia Observator

la 15.05.2022, 13:26

Vezi și

Fântânile din Piața Unirii beneficiază de echipamente și tehnologie de ultimă generație, unele unice în Europa. Acestea vor oferi vizitatorilor show-uri multimedia care vor rula până la începutul lunii octombrie, în fiecare săptămână, de vineri până duminică.

Spectacolul fântânilor durează 45 de minute, iar în lunile iunie şi iulie show-ul fântânilor va începe de la ora 21 30. 

Reporter: Ce părere aţi avut de muzica aleasă? Cum vi s-a părut?

Vizitator: Acopera o plajă foarte mare. A fost şi muzică rock şi clasică. Chiar cred că e cel mai frumos punct din Bucureşti la momentul actual. 

Fântânile din Piața Unirii au fost construite la sfârșitul anilor '80. În 2019 au fost recunoscute drept cel mai lung șir de fântâni coregrafice sincronizate din lume, de către Academia Recordurilor Mondiale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Fântânile din Piaţa Unirii, redeschise publicului, după ce au fost reabilitate. Ce modificări au fost făcute