Antena Meniu Search
x

Video Oferte de Crăciun 2023 şi Revelion 2024 în Bucovina. Cât costă o vacanţă de vis all inclusive

Bucovina e la mare căutare şi vara şi iarna. Nici bine nu s-a încheiat sezonul estival că au şi apărut ofertele pentru Crăciun şi Revelion. Cine rezervă din timp se poate gândi la un sejur de vis la un preţ acceptabil. Gazdele n-au mărit încă tarifele. 

de Angela Bertea

la 07.09.2023, 22:47

Vezi și

Nimic nu se compară cu un Crăciun în Bucovina. O ştiu şi turiştii, şi hotelierii care au lansat deja ofertele de iarnă. 

Oferte de iarnă în Bucovina

"În ceea ce priveşte oferta de Crăciun, am pregătit pentru clienţii noştri 4 nopţi şi 5 zile cu demipensiune şi accesul la la spa. Preţurile variază în funcţie de tipul de cameră ales şi de gradul de ocupare per cameră, dar pleacă unedva de la 2.900 de lei de persoană pentru o cameră dublă", spune Angelica Onofriesi, manager pensiune.

Turiştii care nu amână decizia şi îşi fac rezervare de acum au parte de reduceri considerabile. "Să nu uităm că pe parcursul lunii septembrie există reduceri pentru cei curajoşi şi hotărâţi să facă rezervări timpurii, minus 10, minus 15 la sută din tarifele standard", a precizat Adi Voican, vicepreședinte ANAT.

Pe acelaşi subiect

Sunt preţuri modeste pentru experienţe spectaculoase. Deşi Bucovina e cunoscută drept tărâmul tradiţiilor şi a bucatelor după reţete străvechi, hotelierii ţin cont şi de turiştii mai pretenţioşi. "Clienţii noştri au parte de toate facilităţile: facilităţi la spa, un spa vitrinat, cu un view de 360 de grade în care iarna este spectaculos. Pot vedea şi colindătorii, avem clineţi care stau la spa şi se bucură de tot spectacolul", arată Bogdan Brînzan, manager pensiune.

"Dacă vremea va permite, pârtiile îşi aşteaptă turiştii, dacă nu, cei care ajung în Bucovina au ca alternativă întreg parcul de agrement de la Ariniş", spune Angela Bertea, reporter Observator.

Cât costă un sejur all inclusive

Preţul pachetelor pentru sărbătorile de iarnă variază în funcţie de serviciile şi activităţile oferite de gazde. Totuşi, în medie, pentru un sejur de trei nopţi all inclusive, un turist va scoate cel puţin 2.000 de lei din buzunar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Travel » Oferte de Crăciun 2023 şi Revelion 2024 în Bucovina. Cât costă o vacanţă de vis all inclusive