Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 10 decembrie 2021. Roaming gratuit în UE până în 2032; Marea şi-a luat nisipul înapoi pe plajele lărgite din Mamaia

Știrile zilei, 10 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 10.12.2021, 14:47

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 10 decembrie 2021

1) Zeci de arme din Ungaria au ajuns în România prin curierat, cu tot cu muniție. Chiar dacă vorbim de arme neletale, cumpărătorii tot aveau nevoie de autorizaţie. Acum sunt cercetaţi acum pentru deţinere ilegală.

2) O echipă Observator împreună cu BBC a documentat schema prin care ajung în România deșeuri ilegale ale britanicilor. Ministrul Mediului a anunţat primele măsuri pe care le va lua după dezvăluirile jurnaliștilor. 

3) Fenomen spectaculos pe litoral. După o vară întreagă în care s-a adus nisip pentru a lărgi plajele, acum marea şi-a luat nisipul înapoi. Peste noapte, plaja proaspăt extinsă din Mamaia a început să se îngusteze. 

4) Flancul estic al NATO devine o zonă roşie în războiul diplomatic ruso-american. Joe Biden ia în calcul întărirea prezenţei militare americane în regiune, inclusiv în România, de teamă că Rusia ar putea invada Ucraina.

5) Parlamentul European și statele membre ale Uniunii au ajuns la un acord în legătură cu noul regulament privind roamingul. Sistemul gratuit de roaming va rămâne în vigoare până în 2032, după prelungirea înțelegerii existente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 10 decembrie 2021. Roaming gratuit în UE până în 2032; Marea şi-a luat nisipul înapoi pe plajele lărgite din Mamaia