Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 12 martie 2021. „Vinerea Verde” și ziua în care românii se întreabă dacă se mai pot vaccina cu AstraZeneca

Știrile zilei, 12 martie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 12.03.2021, 19:11

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan prezintă cele mai importante ştiri ale zilei, din 12 martie 2021
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 12 martie 2021

1) România şi alte ţări europene au suspendat, parţial sau total, vaccinarea cu serul anti-Covid produs de Oxford AstraZeneca. Autorităţile de la noi spun că nu sunt motive de întrerupere totală a vaccinării cu respectivul ser.

2) Miniştrii Guvernului Cîţu au lăsat deoparte, pentru o zi, autoturismele. Demnitarii au luat parte la campania „Vinerea Verde”, inițiată de ministerul Mediului.

3) Un elev din Neamț a ajuns la Terapie Intensivă, după o joacă la șocală. Colegii l-au aruncat pe băiat în sus și nu l-au mai prins.

4) Un deținut a evadat din spitalul din Craiova. Bărbatul a fost prins de polițiștii de la Penitenciarul Pelendava, după ce l-au găsit ascuns într-un canal.

5) Un clip filmat cu o dronă, în Statele Unite ale Americii, a devenit viral pe internet. Clipul surprinde atmosfera dintr-o sală de bowling, iar realizatorul acestui, Anthony Jaska, a precizat că a fost realizat dintr-o singură filmare, chiar dacă există sceptici care pun sub semnul întrebării posibilitatea ca respectivul clip să fi fost realizat dintr-o singură filmare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 12 martie 2021. „Vinerea Verde” și ziua în care românii se întreabă dacă se mai pot vaccina cu AstraZeneca