Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 octombrie 2021. România se confruntă cu scumpiri record; Şoferii îşi pun viaţa în pericol pe autostrăzile prost întreţinute

Știrile zilei, 13 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 13.10.2021, 12:29

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 13 octombrie 2021

1) Explozia cazurilor de Covid-19 închide rând pe rând localităţile din ţară. România a înregistrat un nou record negativ de decese şi cazuri noi, dar oamenii sunt nemulţumiţi de măsurile de carantinare.

2) Liderii PNL nu vor să susţină un guvern condus de Dacian Cioloş. Ludovic Orban atrage atenţia că este vorba despre o strategie cinică, în urma căreia Florin Cîţu va deveni a doua propunere de premier a lui Klaus Iohannis.

3) România se confruntă cu scumpiri record în această toamnă. Inflaţia a atins cel mai mare nivel din ultimii 13 ani. Analiştii nu au veşti prea bune nici pentru perioada următoare şi spun că majorările de preţuri nu se vor opri aici.

4) Şoferii îşi pun viaţa în pericol pe autostrăzile din România, care sunt prost întreţinute. În fiecare an, sute de conducători auto lovesc animale pe autostrăzi pentru că gardurile de protecţie sunt rupte sau lipsesc cu desăvârşire. 

5) Uniunea Europeană ar putea lua în considerare achiziţia tratamentului experimental Merck, dacă va fi aprobat. Acesta ar fi primul medicament pentru Covid-19 administrat pe cale orală şi pentru pacienţii cu afecţiuni uşoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 octombrie 2021. România se confruntă cu scumpiri record; Şoferii îşi pun viaţa în pericol pe autostrăzile prost întreţinute