Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 septembrie 2021. Clotilde Armand cere măsuri pentru comercializarea și utilizarea lampioanelor

Știrile zilei, 13 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 13.09.2021, 16:17

Știrile zilei, 13 septembrie 2021

1) Șapte localități din Satu Mare au intrat în carantină, după ce rata de infectare a depășit pragul de șase la mie. Într-una dintre comune, la finalul lunii august a avut loc o nuntă cu 1.700 de invitați.

2) Un bărbat și mai multe animale au murit, după un accident feroviar produs între Gara Buda și Gara Ploiești Vest. Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

3) Clotilde Armand cere măsuri pentru comercializarea și utilizarea lampioanelor. Primarul Sectorului 1 spune că acestea ar fi provocat incendiul la un bloc de 12 etaje aflat în construcție.

4) Talibanii au anunțat noi reguli pentru femeile afgane care doresc să studieze. Universitățile vor fi segregate pe sexe, materiile vor fi revizuite, iar hijabul va fi obligatoriu pentru studente.

5) FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo București cu scorul de 6 - 0, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii I. Aceasta este cea mai mare diferență de scor dintre cele două rivale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 septembrie 2021. Clotilde Armand cere măsuri pentru comercializarea și utilizarea lampioanelor