Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 noiembrie 2021. Moarte misterioasă a unui om de afaceri din Cluj; România a ratat o nouă prezenţă la Cupa Mondială

Știrile zilei, 15 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.11.2021, 15:36

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 15 noiembrie 2021

1) Un șofer din București a ajuns cu BMW-ul într-un stâlp, după o urmărire ca în filme. Bărbatul consumase cocaină și era băut și doar printr-o minune accidentul nu s-a soldat cu victime.

2) România a învins Liechtenstein cu 2-0, însă a ratat calificarea pentru barajul Cupei Mondiale din 2022. Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat la finalul partidei că părăsește echipa națională.

3) Un om de afaceri din Cluj a fost găsit mort într-o fosă septică de la ferma sa din Apahida. Dan Țandrea era deținătorul mărcii „Brânza de Năsal”, făcută cu ajutorul unei bacterii unice.

4) Trei persoane au murit în urma unui incendiu într-un spital Covid din Bulgaria. Cauza incendiului este anchetată, dar se pare că o țigară, aprinsă de un pacient, ar fi dus la izbucnirea focului.

5) Viktor Orban a fost reales președinte al partidului Fidesz. Premierul Ungariei a promis că țara sa nu va părăsi Uniunea Europeană, dar nici nu va lăsa Bruxelles-ul să îi erodeze suveranitatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 noiembrie 2021. Moarte misterioasă a unui om de afaceri din Cluj; România a ratat o nouă prezenţă la Cupa Mondială