Meniu
Search
x

Video Știrile zilei, 16 decembrie 2021. Zeci de maşini făcute scrum, după un incendiu în parcarea subterană a unui bloc din Constanţa

Știrile zilei, 16 decembrie 2021, prezentate de Mihaela Donosa.

De Mihaela Donosa la 16.12.2021, 14:50

Știrile zilei, 16 decembrie 2021

1) Florin Roman a demisionat din funcţia de ministru al Digitalizării. Politicianul şi-a depus mandatul după ce a fost acuzat că a minţit în CV în privinţa licenţei obţinute la Universitatea Babeş-Bolyai.

2) Un incendiu de proporţii a izbucnit în parcarea subterană a unui bloc din Constanţa. 250 de oameni au fost evacuaţi, după ce mulţi s-au refugiat pe acoperiş, iar peste 30 de maşini au fost avariate. 

3) Silvestru Şoşoacă a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Soţul senatoarei Diana Şoşoacă este acuzat că a muşcat-o de mână şi a sechestrat-o pe jurnalista italiană Lucia Goracci.

4) Guvernul a aprobat majorarea alocaţilor copiilor, a pensiilor, dar şi acordarea unei indemnizaţii suplimentare persoanelor cu handicap. Măsurile vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2022.

5) Franţa va interzice călătoriile neesenţiale către şi dinspre Marea Britanie în weekend. Măsura este luată pentru a încetini răspândirea variantei Omicron, care provoacă un număr record de îmbolnăviri. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 16 decembrie 2021. Zeci de maşini făcute scrum, după un incendiu în parcarea subterană a unui bloc din Constanţa

Breaking News

Război Rusia - Ucraina. Ucrainenii au spart liniile ruseşti pe Frontul de Sud, au avansat cu 40 de km. Pe...

Război Rusia - Ucraina. Ucrainenii au spart liniile ruseşti pe Frontul de Sud, au avansat cu 40 de km. Pe Frontul de Est, atacă ruşii retraşi la Kreminna