Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 septembrie 2021. Inspectoratele de Poliţie din ţară fac angajări în baza unor condiţii minime

Știrile zilei, 16 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.09.2021, 15:51

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 16 septembrie 2021

1) Raed Arafat a declarat că medicii, profesorii şi militarii ar trebui să fie vaccinaţi obligatoriu sau testaţi cel puţin o dată pe săptămână. Cei care aleg a doua variantă ar trebui însă să o facă pe cheltuiala lor, mai spune şeful DSU.

2) Inspectoratele de Poliţie din ţară fac angajări în baza unor condiţii minime, doar în baza diplomei de BAC şi a unui cazier curat. Sindicatele sunt revoltate şi avertizează că noii angajaţi vor merge la intervenţii nepregătiţi. 

3) Şase din zece români regretă comunismul şi cred că ţara noastră merge într-o direcţie greşită. Aproape două treimi cred că ţara este într-o situaţie mai rea comparativ cu cea din urmă cu 30 de ani. 

4) Liderul grupării Statul Islamic din Sahara a fost omorât de armata franceză. Preşedintele francez Emanuel Macron a declarat că uciderea lui Adnan Abu Walid al Saharoui este un alt succes major împotriva teroristumului.

5) Cea mai iubită sportivă din România a spus "Da". Simona Halep s-a cununat la malul mării cu omul de afaceri Toni Iuruc şi a petrecut alături de sute de invitaţi într-un club exclusivist din Mamaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 septembrie 2021. Inspectoratele de Poliţie din ţară fac angajări în baza unor condiţii minime