Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 18 octombrie 2022. O mașină a luat foc în Pasajul Unirii din Bucureşti; Eticheta "semafor" Nutri-Score, interzisă

Știrile zilei, 18 octombrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 18.10.2022, 19:36

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 18 octombrie 2022

1) Parlamentul European a adoptat rezoluţia care susţine aderarea României la spaţiul Schengen. Au fost 547 de voturi pentru, 49 de voturi contra şi 43 de abţineri.

2) Academicianul Eugen Simion a încetat din viaţă la vârsta de 89 de ani. Anunţul a fost făcut de preşedintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, care a precizat că istoricul şi criticul literar era internat la Elias.

3) Clipe de panică în Pasajul Unirii din Bucureşti, după ce o maşină a luat foc. Pompierii au intervenit cu 13 echipaje, iar traficul în zonă a fost blocat o bună perioadă de timp.

4) Podul Arhiepiscopiei Tomisului din Constanţa, care a ars, nu avea autorizaţie. Administraţia locală a precizat că, din acest motiv, nu va da bani pentru refacerea imobilului.

5) ANPC a anunţat că va interzice de la 1 noiembrie vânzarea tuturor produselor cu etichetă nutriţională, pe culori. Marcajul a fost impus de Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi ar trebui să indice cât de sănătos este un aliment pentru consum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 18 octombrie 2022. O mașină a luat foc în Pasajul Unirii din Bucureşti; Eticheta "semafor" Nutri-Score, interzisă