Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 septembrie 2021. Scenarii pesimiste faţă de evoluţia cazurilor de Covid-19 în România; Posibil val 5 al pandemiei

Știrile zilei, 2 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 02.09.2021, 14:42

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 2 septembrie 2021

1) Florin Cîțu l-a revocat pe Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției. Premierul a declarat că nu va mai accepta miniștri care să șantajeze și care să se opună reformelor și progreselor.

2) USR-PLUS își retrage sprijinul politic pentru Florin Cîțu, după ce acesta l-a revocat pe Stelian Ion. Alianța a anunțat că dorește un nou premier sau va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului.

3) O fetiță de 11 ani și străbunica ei au fost ucise în fața porții de o mașină condusă de o șoferiță începătoare. Iasmina, fetița omorâtă, se visa artistă și venise din Marea Britanie în vacanță la bunici.

4) Cercetătorul Octavian Jurma este mai pesimist decât autoritățile în ceea ce privește evoluția cazurilor de Covid în România. Specialistul vorbește de un posibil val 5 și de un vârf de 5000 de cazuri pe zi.

5) Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la US Open, după ce a trecut de Kristina Kucova, din Slovacia, scor 6 la 3, 6 la 1. Sportiva noastră o va întâlni mai departe pe Elena Rîbakina din Kazahstan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 septembrie 2021. Scenarii pesimiste faţă de evoluţia cazurilor de Covid-19 în România; Posibil val 5 al pandemiei