Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 decembrie 2021. Neglijenţă a poliţiştilor de frontieră din Cluj-Napoca; Parcări mai scumpe în Bucureşti

Știrile zilei, 22 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 22.12.2021, 13:33

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 22 decembrie 2021

1) Parlamentul României a fost sub asediu. Sute de simpatizanţi AUR au protestat faţă de obligativitatea certificatului verde la locul de muncă. George Simion a avertizat că o asumare a răspunderii guvernului ar putea duce la manifestaţii violente.

2) Mircea Geoană a declarat la Observator că orice incursiune militară a Rusiei în Ucraina va fi plătită scump. Secretarul general adjunct al NATO spune că răspunsul nu va fi militar, ci unul de natură economică.

3) Anul nou nu aduce veşti prea bune pentru bucureşteni. Din ianuarie se scumpeşte parcarea, iar în unele zone tarifele vor fi şi de şapte ori mai mari. Primăriile de sector au motivat că preţul de acum este prea mic pentru a întreţine parcările.

4) Tulpina Omicron anulează tot mai multe evenimente, în prag de sărbători. Pentru a-i limita răspândirea, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a recomandat să renunţăm la vizitele şi petrecerile de Crăciun şi Revelion.

5) Un român condamnat la închisoare în Anglia a reuşit să scape printre degetele poliţiştilor de frontieră din Cluj. Deşi a fost depistat după o cursă venită de la Londra, bărbatul a profitat de neatenţia autorităţilor şi a plecat din aeroport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 decembrie 2021. Neglijenţă a poliţiştilor de frontieră din Cluj-Napoca; Parcări mai scumpe în Bucureşti