Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 aprilie 2021. Vinerea Verde a ajuns și la Cotroceni; Vacanțele în Grecia, din nou sub semnul restricțiilor

Știrile zilei, 23 aprilie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 23.04.2021, 15:56

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 23 aprilie 2021

1) Klaus Iohannis s-a alăturat campaniei Vinerea Verde. Președintele a mers cu bicicleta la Palatul Cotroceni.

2) Grecia a intrat pe lista țărilor galbene pentru România, la doar câteva zile după ce Atena relaxase condițiile de intrare în țară pentru turiști. La întoarcerea din vacanță, turiștii români vor fi obligați să stea în carantină, dacă nu au vaccin sau test PCR făcute.

3) Fostul primar al orașului Bocșa a fost găsit mort. Emanuel Dănilă, care a renunțat de curând la funcție din cauza problemelor de sănătate, s-ar fi împușcat cu o armă de vânătoare.

4) Rusia a anunțat că a început retragerea trupelor de la granița cu Ucraina. Este vorba de peste 10.000 de soldați, care ar fi fost mobilizați pentru un exercițiu militar în Crimeea.

5) Doi români implicați în rețeaua Balkan Cartel au fost prinși. Gruparea a adus în România tonele de cocaină naufragiate pe litoralul Mării Negre în 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 aprilie 2021. Vinerea Verde a ajuns și la Cotroceni; Vacanțele în Grecia, din nou sub semnul restricțiilor