Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 noiembrie 2021. Centralele de apartament ar putea fi interzise; Românii, în topul consumatorilor de alcool

Știrile zilei, 23 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 23.11.2021, 13:20

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 23 noiembrie 2021

1) Criza politică a luat sfârşit după aproape două luni. Nicolae Ciucă a fost, din nou, nominalizat de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcția de premier, însă acum are susținerea PNL, PSD și UDMR pentru a forma Guvernul.

2) Centralele de apartament ar putea deveni piese de muzeu. Ministrul Mediului vrea să le interzică pentru că poluează, iar măsura urmează să fie propusă în Guvern. Măsura ar majora costurile de încălzire cu 60 la sută.

3) Capitala e înconjurată de o centură de gunoaie. În multe localităţi de lângă Bucureşti se ard munţi de deşeuri iar asta o simt milioane de oameni când deschid geamul casei. Autorităţile nu au soluţii.

4) Un român consumă anual 11 litri de alcool pur, fiind între primii zece clasaţi la nivel european. Pe primele locuri în top, cu un consum de aproape 13 litri per capita, se află Letonia şi Cehia. 

5) Cel puțin 45 de persoane au murit, după ce un autobuz de pasageri înmatriculat în Macedonia a luat foc în Bulgaria. Tragedia s-a produs pe autostrada Struma, iar Printre victime sunt și 12 copii, anunță autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 noiembrie 2021. Centralele de apartament ar putea fi interzise; Românii, în topul consumatorilor de alcool