Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 septembrie 2021. Peste 2.700 de clase îşi desfăşoară cursurile online; Simona Halep pune capăt colaborării cu Darren Cahill

Știrile zilei, 23 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 23.09.2021, 15:36

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 23 septembrie 2021

1) Autoritățile au anunțat că din 28 septembrie începe imunizarea cu doza 3 de vaccin anti-covid. Rapelul se va face doar cu seruri de tip ARN Mesager, indiferent de schema inițială de vaccinare.

2) Asociația Declic a anunțat că DNA a început urmărirea penală in rem, în dosarul lui Florin Cîțu. Premierul spune că e un semn că justiția funcționează, dar acuză asocierea numelui său cu faptele.

3) Peste 3.300 de elevi și preșcolari au fost confirmați cu Covid-19, la zece zile de la începerea anului școlar. Totodată, în peste 2.700 de clase cursurile se desfășoară online.

4) Un român care a spart zeci de locuințe, în Italia, a fost prins în urma unui control de rutină în trafic. Bărbatul are 33 de ani și fusese deja condamnat la închisoare, în lipsă. 

5) Simona Halep a anunțat că pune capăt colaborării cu antrenorul Darren Cahill. Australianul o pregătea pe tenismenă din 2015 și aceasta este a doua întrerupere a cooperării dintre cei doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 septembrie 2021. Peste 2.700 de clase îşi desfăşoară cursurile online; Simona Halep pune capăt colaborării cu Darren Cahill