Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 aprilie 2021. Franța cere menținerea MCV pentru România; Bilanțul deceselor Covid-19 la nivel global a depășit cifra de 3 milioane

Știrile zilei, 6 aprilie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 06.04.2021, 18:23

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan prezintă cele mai importante ştiri ale zilei, din 6 aprilie
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 6 aprilie 2021

1) Un oficial din cadrul Agenției Europene a Medicamentului a confirmat o legătură între vaccinul AstraZeneca și tromboze. Autoritățile române spun că ne așteptăm la recomandări particulare, pentru un anumit profil de persoană, și nu la o retragere a autorizării serului.

2) Franța consideră prematură ridicarea Mecanismului de Cooperare și Verificare pentru România și Bulgaria. Parisul spune că obiectivele de referință ale MCV nu sunt pe deplin atinse.

3) Valeriu Gheorghiță a anunțat modificări în privința programărilor pentru imunizare. Persoanele aflate pe listele de așteptare vor primi o singură notificare pentru a-și rezerva locul, față de trei câte erau în prezent. Astfel, procesul de programare va fi grăbit, spune coordonatorul campaniei de vaccinare.

4) Decesele cauzate de pandemia de coronavirus au depășit cifra de 3 milioane. Peste un milion de oameni au murit doar în ultimele trei luni.

5) Poliția a descoperit în București o agenție de turism care falsifica teste Covid. Firma facilita astfel vacanțele pentru clienții săi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 aprilie 2021. Franța cere menținerea MCV pentru România; Bilanțul deceselor Covid-19 la nivel global a depășit cifra de 3 milioane