Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 ianuarie 2022. Scandal la Australian Open, din cauza lui Novak Djokovic; Iarna revine în forţă

Știrile zilei, 6 ianuarie 2022, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 06.01.2022, 11:18

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 6 ianuarie 2022

1) Suntem pe ultimul loc în Uniunea Europeană privind consumul de fructe şi legume. Doar 2% dintre români au zilnic aşa ceva pe masă. Specialiştii spun că principala cauză este lipsa educaţiei alimentare

2) Un autocar cu 13 români la bord a ars ca o torţă pe o autostradă din Austria. Vehiculul a luat foc în mers, iar şoferul a avut prezenţă de spirit şi a oprit maşina pe banda de urgenţă. Toți pasagerii au coborât la timp. 

3) Meteorologii anunță o răcire bruscă a vremii în România, începând de vineri. Temperaturile scad în toată ţara şi, potrivit specialiştilor, iarna revine în forţă cu strat de zăpadă în vest, centru, sud-vest, nord şi la munte.

4) Scandal uriaş la Australian Open. Novak Djokovic, a fost oprit la aeroport, în Melbourne, şi este plasat acum, sub pază, într-un hotel. Autorităţile australiene nu i-au acceptat viza şi spun că îl vor expulza din ţară. 

5) Vom purta din nou mască de protecţie în toate spaţiile deschise şi închise. Şi nu de orice fel, ci doar cele medicale sau de tip FFP2. De asmenea, Carantina va fi redusă pentru vaccinaţi sau cei trecuţi prin boală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 ianuarie 2022. Scandal la Australian Open, din cauza lui Novak Djokovic; Iarna revine în forţă