Antena Meniu Search
x

Alertă de fenomene meteo periculoase cu efect imediat. Cod portocaliu de furtuni, ploi torenţiale şi grindină, în următoarea oră

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă avertizare mai nowcasting de fenomene periculoase. Potrivit meteorologilor, în următoarea oră este valabil un cod portocaliu de furtuni şi ploi şi grindină.

Alerta de cod portocaliu vizează localităţi din Hunedoara. Astfel, în Deva, Vețel, Pestișu Mic, Cerbăl, Cârjiți şi Lelese până la oa 15.30 se voe semnala averse torențiale de ploaie care vor cumula peste 35-40 l/mp, descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici și medii şi intensificări ale vântului.

De asemenea, ANM emis o atenţionare cod galben de ploi torenţiale şi vijelii în centrul şi vestul ţării. Avertizarea meteorologilor este valabilă de sâmbătă, până duminică noapte.

Potrivit meteorologilor, vor fi averse care vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.

Potrivit ANM, codul galben de ploi şi vijelii este valabil până duminică la ora 23.00. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Vremea » Alertă de fenomene meteo periculoase cu efect imediat. Cod portocaliu de furtuni, ploi torenţiale şi grindină, în următoarea oră