Antena Meniu Search
x

Capitala lovită de furtuni şi ploi torenţiale, în orele următoare

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o alertă de furtuni şi ploi torenţiale în Bucureşti. Avertizarea meteo este valabilă până luni seară.

Furtuni şi ploi torenţiale în Bucureşti, 14 iulie 2019
Capitala lovită de furtuni şi ploi torenţiale, în orele următoare - Facebook Meteoplus / Imagine ilustrativă / Schelă pusă de vânt la pământ în Bucureşti, în 21 iunie 2019

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o alertă de furtuni şi ploi torenţiale în Bucureşti. Avertizarea meteo este valabilă până luni seară.

Astfel, potrivit meteorologilor ANM, în intervalul 14 iulie, ora 11.00 – 15 iulie, ora 21.00, în Bucureşti este valabilă o avertizare de vreme severă.

Vremea va fi în general instabilă și se va răci față de intervalul anterior. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, iar în perioade scurte de timp aversele vor avea caracter torential și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cantitățile de apă pot fi mai însemnate.

Pe acelaşi subiect

Furtuni, frig şi ploi în Bucureşti. Alertă meteo ANM 14 iulie 

Temperatura maximă în aceste zile va fi de 22…24 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade, caracterizând o vreme răcoroasă pentru mijlocul lunii iulie.

Tot astăzi, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o alertă cod galben de ploi torenţiale, grindină şi vijelii în mai bine de jumătate de ţară.

Avertizarea meteo este valabilă până marţi seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Capitala lovită de furtuni şi ploi torenţiale, în orele următoare