Antena Meniu Search
x

ANM a prelungit codul portocaliu de ninsori şi viscol. Vreme severă în mai multe judeţe, până la ora 21.00

Meteorologii au prelungit avertizarea nowcasting Cod portocaliu de ninsori şi vânt, pentru judeţele Vâlcea, Gorj, Hunedoara şi Caraş-Severin.

ANM a prelungit codul portocaliu de ninsori şi viscol. Vreme severă în mai multe judeţe, până la ora 21.00 - Arhivă

Meteorologii au prelungit avertizarea nowcasting Cod portocaliu de ninsori şi vânt, pentru judeţele Vâlcea, Gorj, Hunedoara şi Caraş-Severin.

Astfel, potrivit meteorologilor, până la 21.00, este cod portocaliu de ninsori în judeţele Vâlcea, Gorj, Hunedoara şi Caraş-Severin, la altitudini de peste 1.800 de metri.

Se va semnala ninsoare moderată, însoţită de vânt cu viteze la rafală de peste 80 - 100 km/h, chiar şi de 100 - 120 km/h.

Fenomenul va determina scăderea vizibilităţii sub 50 de metri.   

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Ninsori şi în Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială şi pentru Bucureşti.

Intervalul 11 februarie, ora 20.00 - 12 februarie, ora 8.00

Cerul va fi mai mult noros. În a doua parte a nopții, trecător va ploua slab, iar vântul va deveni moderat, cu rafale de până la 30…35 km/h. Temperatura minimă va fi de 2...4 grade.

Intervalul 12 februarie, ora 8.00 - 13 februarie, ora 10.00

Vremea va fi închisă și se va răci. Ziua, temporar va ploua, iar în cursul nopții, treptat ploaia se va transforma în ninsoare și este posibil să se depună strat de zăpadă de până la 2…5 cm. 

Vântul va sufla moderat în cursul zilei, cu rafale de până la 35…40 km/h, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1…0 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » ANM a prelungit codul portocaliu de ninsori şi viscol. Vreme severă în mai multe judeţe, până la ora 21.00