Antena Meniu Search
x

Anomalie meteo şi diferenţe uriaşe de temperaturi, în următoarele zile, în România

Specialiştii Severe Weather Europe au anunţat că România va fi lovită de o anomalie meteo, în următoarele zile, iar diferenţele de temperaturi în raport cu normalul perioadei vor fi uriaşe.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 11.11.2019, 12:28

Specialiştii Severe Weather Europe au anunţat că România va fi lovită de o anomalie meteo, în următoarele zile, iar diferenţele de temperaturi în raport cu normalul perioadei vor fi uriaşe.

Meteorologii au anunţat că un val de aer fierbinte va aduce temperaturi mult mai mari decât cele normal pentru această perioadă.

Astfel, diferenţele de temperaturi între cele resimţite şi cele normale pentru mijlocul lunii noiembrie vor fi chiar şi de 20 de grade Celsius.

Conform prognozei severe-weather.eu, valul de aer cald va pune stăpânire pe ţările din Europa Centrală şi de Est.

Pe acelaşi subiect

Maximul acestui vald de aer cald va fi atins vineri, 15 noiembrie, atunci când temperaturile vor fi chiar şi cu 20 de grade Celsius mai mari decât normalul perioadei.

Vremea vine cu temperaturi anormale pentru această perioadă, în România

Anomalie meteo în România, anunţată de meteorologi

Anomalia meteo la care se referă specialiştii Severe Weather Europe reprezintă o diferenţă uriaşă între temperaturile care ar fi trebuit resimţite în România în această perioadă şi temperaturile reale.

Astfel, dacă în alţi ani, în această perioadă a anului, temperatura aerului nu depăşea 5 grade Celsius, în cele mai bune dintre zile, acum temperaturile aşteptate vor fi chiar şi de 18-20 de grade Celsius.

În tot acest timp, în care ţările din centrul şi estul Europei vor fi sub incidenţa valului de aer cald, ţările din vestul continentului, precum Spania, se vor confrunta cu un val de aer rece, temperaturile fiind chiar negative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Anomalie meteo şi diferenţe uriaşe de temperaturi, în următoarele zile, în România