Antena Meniu Search
x

Video "Doamne Fereşte!" Furtunile au lovit cu putere în țară. Furia naturii s-a dezlănţuit aseară în Baia Mare, Cluj și Satu Mare

A fost rupere de nori aseară în mai multe zone ale ţării! Furtunile violente au măturat totul în cale. În Baia Mare, acoperişul unei săli de sport a fost la pământ în doar câteva clipe. Prăpăd a fost şi în Satu Mare sau Cluj.

de Redactia Observator

la 18.07.2023, 08:59

Vezi și

Furia naturii s-a dezlănţuit seara trecută în judeţul Maramureş. După o zi cu temperaturi aproape caniculare, norii negri s-au adunat rapid.

Băimărenii s-au trezit din senin cu mesaje Ro-Alert. Vijelia puternică a smuls acoperişul Liceului Sportiv din Baia Mare, iar bucăţile de tablă au fost purtate precum o pană.

Tot în Baia Mare, un copac a fost smuls din rădăcini de vântul puternic.

Doamne Fereşte! Ne-am speriat, că suntem bătrâni şi noi...

Pe acelaşi subiect

Prăpăd a fost şi în localitatea Ariniş, unde mai mulţi copaci au fost doborâţi de vijelie.

Mai multe străzi s-au transformat în râuri, în Satu-Mare

Furtunile au făcut prăpăd şi în Satu-Mare, unde mai multe străzi s-au transformat în râuri, în câteva minute. Şuvoaiele de apă au inundat pasajul Henry Coandă, iar sistemul de canalizare a cedat. Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei cu mai multe utilaje şi motopompe. 

Probleme au fost şi pe Drumul Botizului, unde pasajul a fost şi el inundat din cauza ploilor torenţiale.

Nici clujenii nu au scăpat de furia naturii. Ploaia torenţială însoţită de descărcări electrice s-a năpustit din senin, iar în câteva minute străzile au fost inundate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » "Doamne Fereşte!" Furtunile au lovit cu putere în țară. Furia naturii s-a dezlănţuit aseară în Baia Mare, Cluj și Satu Mare