Antena Meniu Search
x

Video Meteorologii vin cu vești proaste. Ce se întâmplă cu vremea după Paște

Vremea trece brusc dintr-o extremă în alta. După frigul din ultimele zile, de Paşte vine vara. Temperaturile vor urca la 30 de grade Celsius duminică. Aerul tropical vine însă cu un nor de praf saharian peste România. 

de Simona Căpşună

la 29.04.2021, 19:38

Vezi și
  • De mâine, peste România va apărea un nor de praf saharian.
  • Vremea se schimbă, însă, după Duminica Paștelui.

Vremea se schimbă radical până la Paşte. Temperaturile cresc vertiginos şi se dublează spre finalul acestei săptămâni. 

În noaptea de înviere va fi cald, dar vremea se anunţă furtunoasă. Din loc în loc vor fi ploi, cu tunete şi fulgere, grindină şi vijelii. O atmosferă tipică.de vară. Aşadar, cei care merg la slujba de Înviere nu trebuie să uite de umbrele sau pelerine de ploaie, în special în jumătatea nordică a ţării. Şi în sud pot fi averse trecătoare. 

În Duminica Paştelui va fi foarte cald, peste 30 de grade Celsius în sudul ţării. Şi dacă la munte a nins în ultimele zile şi încă se poate schia, în zilele de sărbătoare va fi soare şi temepraturi de 20 de grade. 

Cum va fi vremea după Paște

Cei care vor petrece 1 mai la mare vor avea o atmosferă potrivită pentru distracţie. Vor fi în jur de 23 de grade pe litoral. Iar curajoşii pot face şi o baie chiar dacă apa mării nu are mai mult de 12 grade. 

De mâine însă peste România va apărea un nor de praf saharian. Particulele pe praf vor fi vizibile în special pe 1 şi 2 mai şi mai ales în zonele unde va ploua. 

De luni, vremea se aliniază la data din calendar, iar temperaturile vor mai scădea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Meteorologii vin cu vești proaste. Ce se întâmplă cu vremea după Paște