Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Temperaturile scad ușor în a doua parte a lunii august

Temperaturile vor fi ușor mai coborâte decât cele normale săptămâna aceasta, apoi, la începutul lunii septembrie devin normale pentru începtul toamnei, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM), care a realizat prognoza pentru următoarele 4 săptămâni.

De Redactia Observator la 17.08.2021, 09:45
Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Temperaturile scad ușor în a doua parte a lunii august
Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Temperaturile scad ușor în a doua parte a lunii august - Shutterstock

16 - 23 august

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, dar cu o abatere termică local pozitivă în sud-vest. Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

23 - 30 august

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nord-estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor deficitare în regiunile vestice și nord-vestice.

30 - 6 septembrie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte, local, în regiunile estice, dar și ușor mai ridicate în cele vestice. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sud- vestice, centrale și nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

6 - 13 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile sud-vestice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu o ușoară tendință local deficitară.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Prognoza meteo pentru patru săptămâni. Temperaturile scad ușor în a doua parte a lunii august