Antena Meniu Search
x

Video SUA și Marea Britanie, răvăşite de viscol. Furtuna Larisa va aduce ploi și ninsori până în Turcia

Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie sunt răvăşite de viscol şi furtuni. În California, un bărbat a murit după ce acoperişul depozitului în care lucra s-a prăbuşit din cauza ploilor abundente. Între timp, mare parte a Regatului Unit îngheaţă la temperaturi de sub minus zece grade Celsius. Furtuna Larisa va mătura jumătate de continent. 

de Redactia Observator

la 11.03.2023, 21:06

Vezi și

Noul val de furtuni din Statele Unite face primele victime. Un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită în Oakland după ce acoperişul unui depozit s-a prăbuşit peste ei.

Întreg statul California este în continuare sub alertă de furtuni. Zeci de mii de oameni au fost evacuaţi, iar ploile însoţite de vânt violent au scos râurile din matcă şi au inundat cele mai importante şosele.

Vremea rea face ravagii şi la Hollywood

Ellina Abovian, reporter KTLA 5: Suntem aici pe Bulevardul Hollywood, dar vă spun ceva, o să vă doriţi să aveţi aceste cizme în picioare la Oscarurile de duminică, nimic nu se compară cu o pereche de UGG-uri. 

Pe acelaşi subiect

Furtuna a fost generată de un val de aer cald şi umed venit dinspre insulele Hawaii, de unde şi denumirea de "Expresul Ananasului". La altitudini mai mari, furtuna ar putea provoca topirea rapidă a zăpezii acumulate în urma ninsorilor, neobişnuit de abundente.

Kim George, pompieriţă: Este ceva istoric. Este remarcabil. Sunt unele zone care au, pur şi simplu, cantităţi masive de zăpadă.

Ninsoarea, gerul şi viscolul au ajuns şi peste ocean. Marea Britanie e paralizată la temperaturi de -10 grade celsius. De vină este o furtună de iarnă botezată Larisa care va aduce ploi abundente, vânt intens şi ninsori din bazinul Mării Mediterane până în Turcia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » SUA și Marea Britanie, răvăşite de viscol. Furtuna Larisa va aduce ploi și ninsori până în Turcia