Antena Meniu Search
x

Temperaturi de vară, la mijloc de octombrie. Meteorologii anunţă, însă, că vremea se răceşte

Luna lui Brumărel poartă haine de primăvară! A fost unul dintre cele mai călduroase weekend-uri din această toamnă, în toată ţara! Toată săptămâna viitoare vom fi răsfăţaţi cu temperaturi de peste 18 grade.

Vezi și

Luna lui Brumărel poartă haine de primăvară! A fost unul dintre cele mai călduroase weekend-uri din această toamnă, în toată ţara! Iar românii s-au bucurat din plin! Au ieşit în parc cu trotinetele, bicicletele şi rolele! Iar pentru a se răcori au mâncat îngheţat, meteorologii vin şi ei cu veşti bune! Toată săptămâna viitoare vom fi răsfăţaţi cu temperaturi de peste 18 grade.

Doar data din calendar şi frunzele portocalii ne amintesc că suntem în mijlocul toamnei. În rest, se poartă încă pantalonii scurţi, plimbările în aer liber, pe bicicletă sau pe jos. Şi, de ce nu, îngheţata. 

Au fost peste 20 de grade aproape în toată ţara. În Bucureşti termometrele au urcat până la 24 de grade, la fel şi în Timişoara. Iar în Baia Mare şi Satu Mare, temperaturile au ajuns la 25 de grade. Nimeni nu s-a plâns de vremea nefiresc de caldă. 

Cei mai puţin sportivi s-au bucurat de un moment de relaxare la umbră.

Mai răcoare a fost în Constanţa, unde localnicii şi ultimii turişti s-au încumetat totuşi la plimbare prin nisip. La 20 de grade, şi cu un vânt numai bun pentru kitesurfing, sportivii au ieşit din nou pe mare. 

Mai puţini extremi, alţi turişti au savurat ce are marea mai bun. 

Scoicile ne-am gândit să le gătim pe plajă la ceaun pentru că mâncarea la focul de lemne e mult mai gustoasă, decât la focul de aragaz, ne dezvăluie bucătarul.

Şi în vestul ţării, vremea frumoasă a scos oamenii din casă. Nu este departe de adevăr. Meteorologii anunţă că vremea se răceşte săptămâna viitoare. 

ALINA ŞERBAN, meteorolog: O schimbare în aspectul vremii va fi de miercuri, joi. În jumătatea sudică vor apărea norii, vor fi ploi, dar slabe cantitativ.

Chiar şi cu ploi, temperaturile rămân totuşi ridicate pentru data din calendar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Vremea » Temperaturi de vară, la mijloc de octombrie. Meteorologii anunţă, însă, că vremea se răceşte