Antena Meniu Search
x

Un nou val de ninsori puternice va lovi România. Cum va fi vremea în zilele următoare

Un nou val de ninsori puternice va lovi România! Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea, valabilă în aproape toată ţara. Ce ne aşteaptă în zilele următoare.

Vezi și

Un nou val de ninsori puternice va lovi România! Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea, valabilă în aproape toată ţara. Ce ne aşteaptă în zilele următoare.

Meteorologii au emis o informare de ninsori şi vânt în toată ţara, valabilă de mâine dimineaţă, marţi, până miercuri după-amiază.

Din această seară, în Capitală cerul va fi noros, vântul va sufla slab până la moderat şi poate să apară şi ceaţa. La noapte, vor fi între -5 şi - 3 grade Celsius. De mâine dimineaţă va începe să ningă, spre seară ninsoarea se va transforma în lapoviţă, ploaie şi mai apoi există riscul apariţiei poleiului.

Temperatura nu va depăşi -1 grad Celsius. Miercuri se mai încălzeşte, astfel că de la unu-două grade Celsius dimineaţa, vom ajunge la o maximă de 7 grade Celsius.

Din noaptea de marţi spre miercuri, ninsorile vor cuprinde treptat cea mai mare parte a ţării, începând cu regiunile sud-vestice. În Banat, Oltenia şi Muntenia, dar şi în Carpaţii Meridionali, ninsorile vor fi moderate cantitativ.

Vântul o să bată cu putere în zonele montane, mai ales în Munții Banatului şi pe crestele Carpaților Meridionali și va avea viteze cuprinse între 65 şi 80 de km la oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Vremea » Un nou val de ninsori puternice va lovi România. Cum va fi vremea în zilele următoare