Antena Meniu Search
x

Video Vom avea un weekend cu temperaturi de vară, înainte de apariția ploilor. Prețurile la cazare au scăzut dramatic pe litoral

Vara se întoarce în plină toamnă. În weekend, temperaturile vor urca până la 29 de grade, în sud-vestul ţării. Şi pe litoral se anuntă o vreme superbă, aşa că mulţi şi-au făcut deja rezervări, mai ales că şi preţurile au intrat la apă. Din păcate, minunea nu ţine decât trei zile. De marţi vin ploile.

de Redactia Observator

la 24.09.2021, 20:08

Vezi și

Cei care iubesc marea şi au fost destul de inspiraţi ca să îşi mai păstreze câteva zile de concediu s-au bucurat azi de linişte şi de vreme bună pe litoral. În Mamaia au fost 20 de grade în aer şi 17 în apă. Câţiva turişti s-au încumetat să se arunce în valuri. Meteorologii anuntă un weekend de vară târzie pe litoral. Duminică temperaturile vor urca până la 23 de grade Celsius. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele câteva hoteluri deschise în extrasezon vor fi pline în acest sfârşit de săptămână.

Andreea Filip, reporter Observator: La mare sunt deschise, în această perioadă hoteluri, de 3 şi de 4 stele. Între 200 şi 400 de lei costă o noapte, iar managerii unităţilor de cazare au pregătit pentru cei care vin în această perioadă la mare şi surprize.

Pe acelaşi subiect

Elena Drăghici, șef recepție hotel 4 stele: Pachete pornind de la două nopţi de cazare, cu mic dejun inclus şi un voucher în valoare de 100 de lei, pachetul Back to School, sau mai avem pachetul Aventura în familie pentru minim două nopţi de cazare, turul oraşului Constanţa, acces la microrezervaţie şi la parcul de aventură din cadrul staţiunii Neptun.

Iolanda Nanu, manager hotel 4 stele: Avem rezervări, un grad de ocupare de 94% pentru astăzi şi pentru mâine suntem cu 97% grad de ocupare.

Vremea trece în acest weekend de la o extremă la alta în toată ţara

Duminică va fi cea mai călduroasă zi a săptămânii. Vor fi 28-29 de grade Celsius, cu 5 grade mai mult decât în mod normal la finalul lui septembrie. 

Viorica Dima, meteorolog ANM: Spre exemplu, pentru partea de sud, sud-vest a Olteniei, mâine, 28 de grade, 24-25 de grade şi în Capitală faţă de cele 17 înregistrate ieri. Pentru ziua de duminică chiar 29 se pot atinge în sud-vestul teritoriului.

Din păcate, nu ne vom bucura prea mult de vara din mijlocului toamnei. De marţi, se întorc ploile şi cuprind cea mai mare parte a ţării, iar temperaturile scad din nou. În nord, nord-est, centru şi la munte va fi mai frig decât în mod obişnuit în această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vom avea un weekend cu temperaturi de vară, înainte de apariția ploilor. Prețurile la cazare au scăzut dramatic pe litoral