Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 1 iunie 2022. Luna începe cu temperaturi ridicate, dar și instabilitate atmosferică. Sunt așteptate furtuni

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 1 iunie 2022.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 18:31

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când local în zona montană și deluroasă, precum și în vestul, centrul și nordul teritoriului vor fi averse și descărcări electrice. Astfel de fenomene se vor semnala izolat și în restul țării. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe alocuri în intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi mai însemnate și izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 20 de grade pe litoral.

Citește și: Activități de 1 iunie 2022 în București. Ce poți face pentru a-i distra pe cei mici

Prognoza meteo București

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade, iar cea minimă de 17...18 grade, mai scăzută în zona periurbană.

Pe acelaşi subiect

Vremea la munte

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când local vor fi averse și  descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, pe alocuri cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în nordul Carpaților Orientali, dar de scurtă durată și în timpul averselor. Valorile termice vor crește ușor față de ziua anterioară.

Vremea pe litoral

Vremea va deveni caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza, când vor fi posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua. Temperaturile maxime se vor situa între 23 și 26 de grade, iar cele minime între 17 și 20 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 17 și 20 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 1 iunie 2022. Luna începe cu temperaturi ridicate, dar și instabilitate atmosferică. Sunt așteptate furtuni