Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 11 februarie 2022. Temperaturi maxime de 17 grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 11 februarie 2022.

de Redactia Observator

la 10.02.2022, 15:43

în noaptea de joi spre vineri cerul va fi variabil în regiunile nordice și nord-estice și mai mult senin în rest. Spre dimineață, pe alocuri în Transilvania și Oltenia și izolat în celelalte regiuni se va forma ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre -9 grade.â

Cum va fi vremea vineri 11 februarie 2022

Vremea va fi caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 17 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade. Pe parcursul zilei va predomina o vreme frumoasă, cu cerul mai mult senin și doar în nordul teritoriului vor fi unele înnorări. Seara și noaptea cerul se va înnora treptat în vestul, nordul și centrul țării, unde local se vor semnala precipitații slabe. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare la munte, mixte în Maramureș, estul Transilvaniei și nordul Moldovei, iar în rest va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona de munte, iar în a doua parte a intervalului și în estul și sud-vestul teritoriului și pe arii restrânse în rest. îndeosebi dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață. Presiunea atmosferică va crește în a doua parte a intervalului.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi senin ziua și variabil noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 15...16 grade, iar cea minimă de 1...2 grade, mai scăzută în zona periurbană spre -2 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Vremea la munte

Valorile termice vor fi în continuare în general mai ridicate decât cele caracteristice perioadei. Ziua, cerul va fi variabil, izolat cu precipitații slabe, mixte, iar din orele serii înnorările se vor extinde și mai ales la altitudini de peste 1600 m vor predomina ninsoarile, la început în masivele nordice, apoi local și în rest. Vântul va avea intensificări îndeosebi pe creste, temporar cu rafale de peste 60...80 km/h. Dimineața va mai fi ceață în depresiuni și pe văi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Vremea » Vremea 11 februarie 2022. Temperaturi maxime de 17 grade Celsius