Antena Meniu Search
x

Galerie foto Vremea 12 august 2021. Temperaturi maxime de 37° Celsius și condiții de furtuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 12 august 2021. Vremea se va menține călduroasă, în special în sud-vestul și sudul țării, iar temperaturile maxime vor atinge 37 de grade Celsius.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 11.08.2021, 15:28

În noaptea de miercuri spre joi cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zona de munte, unde pe alocuri vor mai fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 10 grade. Izolat se va semnala ceață.

Vremea joi 12 august 2021

Vremea la noapte

Observator

Vremea joi 12 august 2021

Îndeosebi în sud-vestul și sudul țării, vremea va fi călduroasă, cu disconfort termic ce se va menține ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, local în zona Carpaților Orientali și Meridionali și pe alocuri în rest, cu precădere în regiunile sudice, unde vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în nordul Moldovei și 36...37 de grade în vestul și sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 22 de grade pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo București

Vremea va fi călduroasă, iar temperatura maximă se va situa în jurul a 32 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 18...20 de grade.

Vremea joi 12 august 2021

Vremea în București

Observator

Vremea pe litoral 12 august 2021

Vremea va fi predominant și caldă, cu cerul mai mult senin dimineața iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 30 de grade, iar cele minime între 20 și 22 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 24...26 de grade.

Vremea joi 12 august 2021

Vremea pe litoral

Observator

Vremea la munte

În zona Carpaților Orientali și Meridionali, mai ales după-amiaza și seara, înnorările vor fi temporar accentuate și local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În rest, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile doar izolat. Vântul va avea ușoare intensificări mai ales pe creste. Valorile termice, în scădere ușoară în cea mai mare parte a zonei montane, vor caracteriza în continuare o vreme caldă.

Vremea joi 12 august 2021

Vremea la munte

Observator

sursa: ANM

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 12 august 2021. Temperaturi maxime de 37° Celsius și condiții de furtuni