Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 12 septembrie 2022. Se răcește în toată țara și vin ploile

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 12 septembrie 2022.

de Redactia Observator

la 11.09.2022, 15:22

Valorile termice vor scădea în toate regiunile, astfel că în sudul țării se vor apropia de normele climatologice ale perioadei, iar în rest vor caracteriza o vreme răcoroasă. Cerul va fi variabil în vest și sud-vest, iar în rest vor fi înnorări, mai persistente în nord-est. Temporar va ploua în cea mai mare parte a Moldovei, pe alocuri în Transilvania, Muntenia și Dobrogea și numai cu totul izolat în celelalte regiuni. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar în regiunile sudice, trecător se vor semnala și descărcări electrice. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari în zona înaltă a Carpaților Meridionali unde rafalele vor depăși 70...80 km/h, iar pe alocuri și în sud-vestul, centrul și nord-estul teritoriului, în general cu 40...50 km/h. Temperaturile maxime vor fi de la 14 grade în nordul Moldovei, până la 27 de grade, izolat în Muntenia, iar cele minime se vor situa în general între 6 și 14 grade. Dimineața și noaptea izolat vor fi condiții de ceață, în special în depresiuni.

Prognoza meteo București

Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi mai scăzute față de ziua precedentă, astfel că maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 10...13 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi răcoroasă. Cerul va avea înnorări, mai persistente în nordul Carpaților Orientali, iar ploi se vor semnala local. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar în masivele sudice, trecător, vor fi posibile și descărcări electrice. Vântul va avea intensificări mai ales pe creste, cu viteze mai mari în Carpații Meridionali, unde rafalele vor depăși 70...80 km/h.

Vremea pe litoral

Vremea va fi normală termic, ușor instabilă. Cerul va avea înnorări temporare și, trecător, vor fi averse și descărcări electrice, îndeosebi după-amiaza și în prima parte a nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări asociate averselor. Temperaturile maxime se vor situa între 23 și 25 de grade, iar cele minime între 14 și 16 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 21 și 22 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea 12 septembrie 2022. Se răcește în toată țara și vin ploile