Antena Meniu Search
x

Vremea 13 martie 2021. Meteorologii anunță ploi în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 13 martie. Vremea va rămâne rece, cu un cer mai mult noros, iar temporar se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 12.03.2021, 17:57

vremea 13 martie
Vremea, sâmbătă, 13 martie 2021 - Shutterstock (imagine ilustrativă)
  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

În noaptea de vineri spre sâmbătă înnorările se vor accentua treptat și se vor semnala precipitații, pe arii relativ extinse în regiunile intracarpatice și la munte, local în cele sud-vestice și doar pe suprafețe mici în restul zonelor. Precipitațiile vor fi sub formă de ploaie, exceptând zona montană unde vor predomina treptat ninsorile, iar cu o probabilitate destul de mare din a doua parte a nopții și estul Transilvaniei, unde ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.  

Pe suprafețe mici, în sud-vest se vor acumula cantități de precipitații de 10...15 l/mp. Pe alocuri se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului în masivele sudice, cu precădere în zona înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade.

Vremea sâmbătă 13 martie 2021

Pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult noros și temporar se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi sub formă de ploaie, exceptând estul Transilvaniei, unde vor predomina ninsorile, și areale în general restrânse din Moldova, unde se vor semnala și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte va ninge. Începând cu orele serii cerul se va degaja treptat, iar cu o probabilitate mai mare spre sfârșitul intervalului local în sud și est și pe suprafețe mici în restul țării va fi ceață, posibil asociată trecător cu fulguială, burniță sau ploaie slabă. Pe alocuri se va depune polei.

Pe acelaşi subiect

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în masivele sudice, în special în zona înaltă, și pe arii restrânse ziua în sud și sud-est, iar noaptea în nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 13 grade, cu cele mai mari valori în extremitatea vestică și de sud-vest a țării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -6 și 4 grade.

Prognoza meteo București

Cerul va fi noros îndeosebi în prima parte a zilei, când trecător va ploua slab și vor fi condiții de polei, cu precădere în orele dimineții, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -4...-3 grade. Spre sfârșitul intervalului se va forma ceață.

Vremea la munte

Cerul va avea înnorări pe parcursul zilei când local se vor semnala precipitații, cu precădere sub formă de ninsoare, însă noaptea va deveni variabil, iar probabilitatea apariției acestora va fi redusă. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în masivele sudice, în special în zona înaltă, unde trecător va spulbera zăpada. Valorile termice nu vor avea variații semnificative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 13 martie 2021. Meteorologii anunță ploi în toată țara